Μεγαρικός: «Ζεστή νίκη στο παγωμένο Πανόραμα με 2-3 τον Εθνικό Πανοράματος»

Δελτίο τύπου του Μεγαρικού αναφέρει ότι η ομάδα του πήρε σημαντική νίκη επί του πολύ καλού Εθνικού Πανοράματος την Κυριακή 23/12/2022 εκτός έδρας.

Στο παγωμένο πανόραμα έπαιξε ένα παιχνίδι αντάξιο των δυνατοτήτων του και πήρε δίκαιο αποτέλεσμα. Με θερμοκρασία στους 0°C πάγωσε τους αντιπάλους του και με τον Καλέμι πρωταγωνιστή πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στο 14′ και στο 63′. Ο Εθνικός ισοφάρισε αντίστοιχα με δύο γκολ του Τσουτσάνη στο 28′ και στο 74′ (πέναλτι) και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Τη λύση για τον Μεγαρικό έδωσε πάλι ο Καλέμι όπου με ενέργειά του από αριστερά δίνει πάσα απέναντι στον Κώνστα και στο 82′ με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 2-3. Σημαντική χαμένη ευκαιρία του Μεγαρικού, εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι από τον Δρυμούση Π. στο 64′.

Ευχαριστουμε τον Εθνικό Πανοράματος για την ζεστή φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιάκης, Πράσινος(66′ Μανασίδης Δ.), Μιχαηλίδης, Πουλικίδης, Παναηλίδης, Τζανέτος(85′ Μανασίδης Αλ.), Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Αν.(81′ Καλαμούτσος), Κατσίκης, Γεωργιάδης.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκλιας, Πέππας, Χριστοδουλίδης, Χιώτης, Τζαφεράκος, Δρυμούσης Π., Καλέμι, Χαμπιλάι, Καστάνης, Δρυμούσης Χ.(59′ Κόρμαλης), Χαντής Π.(71′ Κώνστας, 90′ λ.τρ. Τσολιάκος)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button