Αθ. Μπούρας: «Παρών σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας»

Δελτίο τύπου του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, ενημερώνει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», ο κ. Μπούρας βρέθηκε σε όλους τους δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους Δημάρχους για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προέκυψαν, επικοινωνώντας προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς, για την άμεση συνδρομή τους.

«Ο κ. Μπούρας επισκέφτηκε όλες τις δημοτικές ενότητες καθώς και ποιμνιοστάσια των Ερυθρών, των Βιλίων και των Μεγάρων, ενστερνιζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και υποσχόμενος ότι θα τους στηρίξει σε όσα μακροπρόθεσμα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν συνεπεία της κακοκαιρίας.

Υποσχέθηκε σε κάθε Δήμαρχο ξεχωριστά και σε όλους μαζί ότι θα είναι δίπλα τους και σε συνεννόηση τόσο με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα όσο και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, θα βοηθήσει στην άμεση αποκατάσταση των όποιων ζημιών άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία.

Ιδιαίτερη μνεία θα υπάρξει για τις δημοτικές ενότητες Ερυθρών, Βιλίων και Φυλής, οι οποίες βρέθηκαν στη δίνη της «Ελπίδας», καθώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν μεγάλα ύψη χιονιού».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button