Μεγαρικός και Βύζας συγχαίρουν τη ΝΕΜ για την άνοδο στη Β ΕΘνική

Η ΝΕΜ είναι και επισήμως στη Β Εθνική όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία, τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Βύζα και του Μεγαρικού, συγχάρηκαν με ανακοινώσεις τους την ομάδα της ΝΕΜ. Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου:

Ευχαριστήριο Μεγαρικού

Με αφορμή την άνοδο στην Β Εθνική Κατηγορία της ομάδος Μπάσκετ της Ν.Ε.Μ., αισθανόμαστε την ανάγκη τόσο οι Πρόεδροι όσο και τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων μας, να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας τέτοιες διακρίσεις, οι οποίες την προβάλουν πανελλαδικά. Ευχόμαστε η καλπάζουσα πορεία της Ν.Ε.Μ. να συνεχιστεί, έτσι ώστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, για όλα τα τοπικά σωματεία.

Ευχαριστήριο Βύζα

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ, συγχαίρουν την ομάδα της Ν.Ε.Μ. για τον προβιβασμό της στην Β΄ Εθνική.
Η επιτυχία αυτή, δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και επιβράβευση της υπομονής και της επιμονής των διοικούντων την ομάδα, όπως και του head coach Γιώργου Μάνταλου.
Επιτυχία που αν μη τι άλλο, ήταν αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και της λειτουργίας του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε η Ν.Ε.Μ. να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία και να την δούμε ακόμη ψηλότερα, κάτι που μόνο οφέλη θα αποφέρει στην τοπική μας κοινωνία και κατ’ επέκταση στο αθλητικό γίγνεσθαι του δήμου μας.

Γνωρίζοντας πως για να διατηρηθεί μια ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο χρειάζονται κόποι και θυσίες, συγχαίρουμε δημόσια τους διοικούντες την ομάδα, το τεχνικό team, τους παίκτες που ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας, αλλά και όλους (επώνυμους και ανώνυμους) που με κάθε τρόπο συνέβαλλαν, ώστε το όνειρο του προβιβασμού της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ να γίνει πραγματικότητα.
Και εις ανώτερα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button