Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 έκοψε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Αλέκος Σάλτας».

Το γήπεδο γέμισε κόσμο που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, του taekwondo και του krav maga σε μια όμορφη εκδήλωση.

Επίσης δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε παράγοντες του αθλητισμού, σε αθλήτριες και αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν υψηλές θέσεις σε εθνικό επίπεδο κατά την προηγούμενη χρονιά.

Οι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν ως εξής:

  • Εύα Χριστοδούλου, Ολυμπιονίκης -τρίτη θέση- ανσάμπλ, Ολυμπιακοί Αγώνες Σίδνεϊ.
  • Όλγα Πηλιάκη, πρωταθλήτρια ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής, μέλος της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
  • Γιώργος Βαϊόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής
  • Συμεών Σκουτέρης, Πρόερος του ΑΠΕ Γιτάνη, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym.

Βραβεύτηκαν ακόμα η ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του ΟΦΑΦΑ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αθλητές taekwondo του συλλόγου οι οποίοι έλαβαν τίτλους νταν.

Δελτίο τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μία ακόμα χρονιά η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΟΦΑΦΑ Μεγάρων.

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Αλέκος Σάλτας» αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου παρουσίασαν υπέροχα προγράμματα ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής, μπαλέτου, Τae Kwon Do και Krav Maga.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού όπως επίσης οι αθλήτριες της ομάδας αισθητικής ομαδικής γυμναστικής του συλλόγου που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς και αθλητές του Tae Kwon Do για τις επιτυχίες τους .

Τα τιμώμενα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου (μέλος της θρυλικής ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σίδνεϊ το 2000), η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Όλγα Πηλιάκη (μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του Πεκίνο το 2008), ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας αισθητικής ομαδικής γυμναστικής Γεώργιος Βαϊόπουλος, ο πρόεδρος της Α.Π.Ε Γιτάνη και πρόεδρος της Ο.Ε cosmogym Συμεών Σκουτέρης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο βουλευτής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ε. δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Κουμπέτσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Δάλλας, Αικατερίνη Λουκά, Νικολάου Σπυρίδων, Αικατερίνη Μπαμπαλού, Μακρυγιάννης Άγγελος, Χρήστος Γκίνης, οι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Μεγάρων Αιγινίτης Σπυρίδων και Ελένη Μέξια, Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Βασιλική Γκόγκα, δημοτικής Κοινότητας Κινέτας Παύλος Τελάκης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων Κινέτας Τσίρκας Πολύβιος και η αντιπρόεδρος Μαργαρίτα Πρίφτη, ο Πρόεδρος του βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος, ο έφορος της Ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας Δημήτριος Τσεγκέλης.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά και ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους επίσης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες και τους προπονητές τους για τις επιδόσεις τους!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button