ΝΕΜ: Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων

ΝΕΜ: Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων

Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολείου ΝΕΜ για το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Ιανουαρίου 2020.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου:

Παμπαίδες:
Πανελευσινιακός – ΝΕΜ 62 – 43

Με σύνθεση ανάγκης λόγω ασθενειών και τραυματισμών, η Ομάδα των Παμπαίδων (γεννηθέντες 2006) ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό με τελικό σκορ 62-43. Κρατάμε την καλή εμφάνιση του 1ου & 4ου δεκαλέπτου & την πρώτη συμμετοχή του γεννηθέντα το 2007 Ιωάννη Ράμμου. Συγχαρητήρια στους φίλους Ελευσίνιους για την πολύ καλή προσπάθεια και περαστικά στους ασθενείς και τραυματίες & των δύο ομάδων!

Παιδικό:
ΝΕΜ – Ε.Α.Νικαίας 52 – 42

2η συνεχόμενη νίκη για το Παιδικό μας, που εκτός από τα παιδιά της Ε.Α. Νίκαιας ξεπέρασε & τις απουσίες βασικών παικτών. Το σκορ 52-42 έχει ελάχιστη σημασία καθώς η ομάδα μας είχε επικρατήσει & στο πρώτο παιχνίδι & έτσι έχει το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλά λάθη για την ομάδα μας με χαμένα σουτ & ολιγωρίες στην άμυνα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει ισόπαλο με σκορ 26-26. Στο 2ο ημίχρονο, με κάποιες εσωτερικές αλλαγές (Μιχαλάκης στο 4, Μάρας περισσότερο χρόνο συμμετοχής), επιτύχαμε επιμέρους σκορ 26-16 & φυσικά τη νίκη.

Συγχαρητήρια στον coach Υφαντή & σ’ όλα τα παιδιά για την απόδοση τους. Ιδιαίτερη μνεία στα γεννηθέντα το 2006 παιδιά, που έπαιξαν με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους & τα κατάφεραν περίφημα. Συγχαρητήρια επίσης και στην ομάδα της Ε.Α. Νίκαιας που λόγω απουσιών ήρθε με 8 παίκτες και πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε.

Πλέον μετά & τις 2 συνεχόμενες νίκες, ο στόχος της παραμονής, που είχε απομακρυνθεί μετά την ήττα από την Γλυφάδα φαντάζει εφικτός & το κυριότερο τα παιδιά «σφυρηλατήθηκαν» & έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα, γεγονός που αποτελεί ένα απ’ τα ζητούμενα στην σωστή εκμάθηση του μπάσκετ.
Well done guys!
We are very proud for you!

Κορασίδες:
ΝΕΜ – Ιωνικός Νικαίας 25 – 53

Απέναντι στην αποδεδειγμένα καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και παρά τις απουσίες η ομάδα μας παρουσίασε καλή εικόνα την οποία χάλασε η αστοχία μας στην επίθεση. Δεν πειράζει όμως, διότι κάθε τέτοια ήττα αποτελεί μάθημα και παρακαταθήκη για καλύτερο μπασκετικό μέλλον των παιδιών μας.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου:

Προμίνι:
Ακαδ. Ελευσίνος – ΝΕΜ 0 – 20

Τα γεννηθέντα το 2008 αγόρια μας επικράτησαν άνευ αγώνα της Ακαδημίας Ελευσίνος (πρώην ΓΑΣΕ) που κατέβηκε με 9 παίχτες (πιθανόν λόγω των ιώσεων που ταλαιπωρούν όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες) και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ μας με το κλασικό 0-20 βάση προκηρύξεως του πρωταθλήματος. Φυσικά αγώνας έγινε με την μορφή φιλικού με διαιτητή και γραμματεία και αν και κρατήθηκε σκορ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί.

Μίνι κορίτσια:
Ν. Πέραμος – ΝΕΜ 20 – 0

Το «θαύμα» των ιώσεων χτύπησε και αυτό το παιχνίδι. Κατεβήκαμε στον αγώνα με 9 κορίτσια καθώς κατέστη αδύνατον να προσέλθουν περισσότερα οπότε μηδενιστήκαμε. Διεξάχθηκε και εδώ φιλικό με διαιτητή και χρονομέτρηση χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Μίνι αγόρια:
ΝΕΜ – Ερμής Περάματος 20 – 0

Ισχύουν και σε αυτό το παιχνίδι τα παραπάνω μόνο που η ομάδα του Ερμή δεν προσήλθε καθόλου καθώς δεν συγκέντρωνε ικανό αριθμό παιδιών ούτε για φιλικό!

Περαστικά σε όλα τα παιδιά, όλων των ομάδων!

  • nem_basketiko_scholeio6
  • nem_basketiko_scholeio5
  • nem_basketiko_scholeio4
  • nem_basketiko_scholeio3
  • nem_basketiko_scholeio2
  • nem_basketiko_scholeio1
Παπαμιχάλης – Κοσμήματα

Related posts