Η Megara Resins στη λίστα με τις «1.000 companies to inspire Europe» του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η Megara Resins συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση με τίτλο: «1.000 companies to inspire Europe», του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange, η οποία αναφέρεται σε 1.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, που έχουν επιδείξει θετικό ρυθμό ανάπτυξης τα τελευταία τρία χρόνια – παρά την οικονομική κρίση-ξεπερνώντας σε απόδοση εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα.

Η παρουσία της Megara Resins στην εν λόγω έκθεση αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς μας για επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, που έχουν σχέση με το ρυθμό ανάπτυξης και ενίσχυσης της αγοράς εργασίας στη χώρα μας. Επιπλέον, είναι η επιβράβευση της καινοτόμου δράσης και χρήσης νέων τεχνολογιών στη δημιουργία υλικών για την παραγωγή των προϊόντων μας.

Η Megara Resins είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφενός αυξάνοντας τα έσοδά τους και αφετέρου συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας, κατέχοντας μία θέση στη λίστα με τις 1.000 εταιρείες που «εμπνέουν την Ευρώπη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button