Δήλωση Σταμάτη Πουλή για την έναρξη εργασιών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Με αφορμή την έλευση του πρώτου εμπορικού πλοίου προς επισκευή στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη στα Ναυπηγεία στην οποία συμμετείχε και ο Α’ επιλαχών βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, κ. Σταμάτης Πουλής, ο οποίος απέστειλε και δελτίο τύπου που περιέχει την ακόλουθη δήλωση:

«Φαίνεται ότι το «θαύμα» των Χριστουγέννων ήρθε έναν μήνα νωρίτερα στην Ελευσίνα, καθώς προτού καλά καλά τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της Κυβέρνησης για την εξυγίανση των Ναυπηγείων από την ΟΝΕΧ Shipyards, κατέφτασε κιόλας ο πρώτος πελάτης!

Σήμερα λοιπόν, μαζί με τον πρωτεργάτη αυτής της τεράστιας – για τα ελληνικά δεδομένα – επιτυχίας, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ONEX Πάνο Ξενοκώστα, επισκεφθήκαμε τα Ναυπηγεία που υποδέχθηκαν το πρώτο εμπορικό πλοίο προς επισκευή, που ανήκει στον στόλο του Έλληνα εφοπλιστή κ. Πέτρου Παππά.

Πριν από λίγο καιρό, λέγαμε ότι η ζωή επιστρέφει στα Ναυπηγεία και κάποιοι ήταν δύσπιστοι. Ακόμη και όταν ψηφίστηκε το σχέδιο εξυγίανσης εξακολουθούσαν να είναι δύσπιστοι. Σήμερα, που ξεκινά η λειτουργία και οι εργαζόμενοι πιάνουν δουλειά, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται.
Πέρα και πάνω όμως από αυτό, σήμερα αποδεικνύουμε ότι με βούληση, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και πάνω απ’ όλα με συντονισμένη και σκληρή δουλειά, μπορούμε πράγματι να κάνουμε θαύματα!

Θαύματα που τα βλέπουμε στα μάτια των εργαζόμενων που φέτος, μετά από πολλά χρόνια θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων και μισθό, που θα τον έχουν δουλέψει!

Συνεχίζουμε, με ορμή και με όρεξη για να κάνουμε το θαύμα της ανάπτυξης και να δώσουμε ξανά ζωή στη Δυτική Αττική».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button