«Μέγαρα – Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»: «Τεστ πολιτικής υποκρισίας Σταμούλη: Θετικό»

Ακολουθεί δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού που απεστάλη από τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Γιώργο Κουμπέτσο.

Είναι πράγματι να απορεί κανείς με αυτά που βλέπουμε, διαβάζουμε και ακούμε από τον κ. Σταμούλη. Η λέξη «απορία» είναι ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς σε ανάλογη περίπτωση.

Ο κ. Σταμούλης που χρησιμοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook για να ανακοινώσει τα μέτρα του δήμου μας για την καταπολέμηση της πανδημίας. Και αυτό έγινε την Κυριακή 07.03.2021!!!!! Μάλιστα σωστά διαβάζετε, έναν χρόνο μετά!!!
Την ώρα που τα ενεργά κρούσματα στον δήμο μας έχουν φθάσει σε τριψήφιο αριθμό !!!

Ο κ. Σταμούλης που εδώ και ένα χρόνο «αρνείται την ύπαρξη του ιού Covid-19» στον δήμο Μεγαρέων (Μάλλον θα θέλει διαβατήριο )!

Ο κ. Σταμούλης που ακόμη και σήμερα «αρνείται πεισματικά την ύπαρξη του ιού» στην περιοχή μας !!! Κάνοντας δε μια φορά στις είκοσι ημέρες ανάλυση λυμάτων για Covid (SARS-CoV-2) και όχι κάθε μέρα όπως θα έπρεπε για να παρακολουθήσουμε την επιδημιολογική καμπύλη.
Στην καμπύλη των δηλώσεων όμως είμαστε πρωταθλητές!

Δήλωση Σταμούλη 02/03/2021 (Δημοτικό συμβούλιο): «αν κάποιος εξωγήινος μας άκουγε θα νόμιζε ότι στον δήμο Μεγαρέων υπάρχει κάποιο πρόβλημα». Για τον κ. Σταμούλη λοιπόν, δεν υπάρχει ούτε και σήμερα!

Ο κ. Σταμούλης που δεν έφερε ποτέ το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ως όφειλε, που φυσικά έχει συζητηθεί σε πολλούς δήμους της χώρας μας!
Η αντιπολίτευση που αναγκάστηκε να το φέρει, μετά από συνεχείς οχλήσεις και πάγια απαίτηση της προς την διοίκηση εδώ και πολύ καιρό!

Ο κ. Σταμούλης που στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον covid-19, που ΕΦΕΡΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν έκανε πρωτολογία!
Ο κ. Σταμούλης που δεν μετείχε σε καμία διαδικασία διαλόγου!
Ο κ. Σταμούλης που εμφανίστηκε στο κλείσιμο της συνεδρίασης για να εκφράσει τον γνωστό ξύλινο μονόλογό του και φυσικά να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση (Γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει)!!!

Δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις:

Α) Γιατί να μισθώσει μηχανήματα για την αντιμετώπιση του Covid19:
100.000 για Μέγαρα και 50.000 για την Νέα Πέραμο!!!!
Β) Γιατί για Καύσιμα και λιπαντικά 119.000€ από τα 146.961€ που του δόθηκαν από την Κυβέρνηση ως έκτακτη επιχορήγηση για την αντιμετώπιση του Covid 19:

Στην ερώτηση αν έχει δώσει ανάθεση σε Συγγενικό του πρόσωπο πολλών ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ για προμήθεια υλικών αφού σώπασε για ώρες, μας απάντησε ότι ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…
Τον δε δημοτικό σύμβουλο που ανακάλυψε την απευθείας ανάθεση των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ «κουνώντας του το δάκτυλο του υπενθύμισε» ότι έχει προσλάβει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο οπότε δεν πρέπει και να ομιλεί!!!

Ο κ. Σταμούλης που δεν «επέτρεψε» σε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του να μιλήσει στην σχεδόν 6ωρη συνεδρίαση, πλην του προέδρου του, κ. Καράμπελα!
Ο κ. Σταμούλης που έβαλε plexiglass ΜΟΝΟ σε ένα σχολείο σε ολόκληρο τον δήμο Μεγαρέων, που «όλως τυχαίως» είναι διευθύντρια η αντιδήμαρχος του.

Όπου πάρα τις επιχορηγήσεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προς τον Δήμο μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας πολλές από τις αίθουσες είναι ακατάλληλες. Χωρίς σωστό εξαερισμό (έχουμε λάβει σχετικό email από Διευθυντή Σχολείου) χωρίς θερμοπομπούς αλλά με κάποια παλαιωμένα air condition (σε κάποια σχολεία) και με παιδιά που προσπαθούν να ζεσταθούν με οπουδήποτε τρόπο (όταν τα σχολεία λειτουργούν).

Ο κ. Σταμούλης που «διέταξε» με την στάση του να μπει μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.), ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Πρόεδρος κ. Καράμπελας.
Αυτός ο κ. Σταμούλης όσα ΤΕΣΤ Πολιτικής υποκρισίας και αν κάνει θα βγουν θετικά.
Βρίσκεται σε «Πολιτική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που προέκυψαν από αυτήν την τρομακτική πανδημία προτείναμε :

Α) Την απαλλαγή όλων των πληγέντων επιχειρηματιών ,όπως και σε άλλους δήμους της Χώρας μας , από τα δημοτικά τέλη.
Β) Την έγκαιρη και σωστή ενημέρωση από την Διοίκηση του δήμου μας προς όλους τους συμπολίτες μας.

Γ) Την δημιουργία 2ου εμβολιαστικού κέντρου στο Δημοτικό Γηροκομείο ή στο πολιτιστικό Νέας Περάμου.
Δ) Έμφαση στην εξωστρέφεια και την δημιουργία μελέτης για προβολή – διαφήμιση της περιοχής μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την «επόμενη μέρα» με σκοπό να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες!!!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button