Μέγαρα-Ν. Πέραμος Νέο ξεκίνημα: Γιατί κρύβεται η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Μπίζα;

Έχουν περάσει 2 μήνες από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η τεράστια βόμβα της κατασκευής ΧΥΤΥ στα Μέγαρα.
Μια βόμβα της οποίας την περόνη απασφάλισε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης, με την απόκρυψη των στοιχείων που ήλθαν προς ενημέρωση στο δήμο στις 26/10/2017 και προς συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση για το μείζον αυτό θέμα.
Ο συνδυασμός μας μαζί με τους συνδυασμούς των κ.κ. Γ. Μπερδελή και Ι. Μιχάλαρου, καθώς και με τη συμμετοχή των ανεξάρτητων δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Κλ. Βαρελά, Σωτ. Πιλίλη και Μελ. Λέλη προχώρησε σε κοινή συνέντευξη τύπου, μέσα από την οποία αποκαλύφθηκαν με έγγραφα και στοιχεία οι εσκεμμένες παραλείψεις του Δημάρχου.
Ακολούθως με την επιστημονική βοήθεια των κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Σκλαβούνου, υποβάλαμε στον ΕΔΣΝΑ ένσταση κατά της μελέτης αξιοποίησης των εξοφλημένων ανενεργών λατομείων για υποδομές ΧΥΤΥ, μέσα από την οποία γινόταν απόλυτα σαφής η διάθεση για δημιουργία ΧΥΤΥ στα Μέγαρα με τη μέθοδο του αποκλεισμού.
Σε επανειλημμένες οχλήσεις για συνάντηση και συζήτηση περί του μείζονος αυτού θέματος που απασχολεί όλο το Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό, η Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Μπιζά μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίνεται.
Είναι τυχαίο αυτό; Καθόλου τυχαίο, αφού η κυρία αυτή δεν μπορεί να αρνηθεί δημόσια την αλήθεια των πεπραγμένων του κ. Σταμούλη τον Οκτώβριο του 2017.
Γνωστοποιούμε στο Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό τη σιωπή και την άρνηση της κ. Μπιζά για συνάντηση και συζήτηση επί της ένστασης την οποία έχουμε υποβάλλει.
Αποκαλύπτουμε επίσης ότι έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Σταμούλη με την Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ αμέσως μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την αποκάλυψη της αλληλογραφίας μεταξύ ΕΔΣΝΑ και δήμου Μεγαρέων για την κατασκευή ΧΥΤΥ στα Μέγαρα.
Η συνάντηση αυτή αποκρύφτηκε τόσο από τον κ. Σταμούλη όσο και από την κ. Μπιζά.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η απόκρυψη στοιχείων από τον κ. Σταμούλη και η άρνηση συνάντησης της Αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ κ. Αφρ. Μπιζά, Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Ιλίου, κρύβουν συνενοχή.
Η υπόθεση αυτή εξελίσσεται και θα ενημερώσουμε πολύ σύντομα το λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για τις μεθοδεύσεις που απεργάζονται οι υπαίτιοι της καταστροφής του δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button