Με ρεκόρ συμμετοχών ο 13ος ημιμαραθώνιος Στα Χνάρια του Παυσανία

Με μεγάλη επιτυχία και άριστη οργάνωση πραγματοποιήθηκε ο 13ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος <<ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ>> την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.Ο αριθμός των αθλητών που συμμετείχαν ξεπέρασε τους 600.
 
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων με τον Δήμο Ελευσίνας σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής,τον Α.Ο. Μεγάρων ,τον ΣΕΓΑΣ και την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής.
 
Ταυτόχρονα με τον Ημιμαραθώνιο ,ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε δημόσια οδό,διοργανώθηκαν αγώνες δρόμου 1000m και 2000m εντός του Δημοτικού Σταδίου Μεγάρων με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων.
 
Η φετινή διοργάνωση,κατά γενική ομολογία των αθλητών και συνδιοργανωτών,υπήρξε η αρτιότερη από όλες τις ως τώρα διοργανώσεις.Την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης πιστοποιούν τα δεκάδες θετικά σχόλια,τα οποία έκαναν οι δρομείς στον τερματισμό.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ασφαλή συμμετοχή των δρομέων και στον επαρκή ανεφοδιασμό τους με νερό και ισοτονικά ποτά.
 
Ο Δήμος Μεγαρέων ευχαριστεί όλους τους αθλητές, οι οποίοι πήραν μέρος στον αγώνα και εύχεται σε όλους καλή επιτυχία και ευόδωση των αθλητικών τους επιδιώξεων.
 
Η φετινή πλήρης επιτυχία δημιουργεί την υποχρέωση στον Δήμο μας για την διοργάνωση παρόμοιων ή και καλύτερων ακόμα διοργανώσεων στο μέλλον. Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλλαν αποφασιστικά, οι κάτωθι φορείς:
 
Τροχαία Μεγάρων,Τροχαία Ελευσίνας, Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων2ο ΣΥΑΣ, η εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ, το Σώμα Έρευνας και Διάσωσης,το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (παράρτημα Μεγάρων και Νέας Περάμου),το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (παράρτημα Μεγάρων),η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων καθώς επίσης και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου
 
Σε όλους τους ως άνω εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τους συγχαίρουμε για την συνεργασία τους και τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν.
 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα :
Τις Εταιρίες Αφοι Σταμέλου (Ανακύκλωση), Λουκάς Μελέτιος Α.Ε (Εμπορία Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων), Καλλέργης Ιωάννης (Προκατασκευασμένα Σπίτια), Σκλαβούνος Βασίλειος (Κρασιά Βάλσαμο), Κορδώσης Γεώργιος (ΚΟΖΙ), ¨ Γρηγόρης Μικρογεύματα¨, φούρνος ¨Μάριος¨, ζαχαροπλαστείο ¨PETIT GATEAU¨, Φούρνος ¨Αρτογνωσία¨, ο φούρνος του κ.Μαζιώτη, την κάβα του κ. Καραγιώργου Χρήστου(Εμπορία-Αντιπροσωπίες-Διανομές Αναψυκτικών –Ποτών-Εμφιαλωμένων Νερών, την εταιρεία εμφιαλωμένων νερών ¨Υας¨, την εταιρεία εμφιαλωμένων νερών ¨Θεόνη¨
 
Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς
Παπαλευθέρη Ελευθέριο, Πιλίλη Σωτήριο, Αλεξίου Αικατερίνηγια τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Τέλος ευχαριστίες οφείλουμε να αποδώσουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την κάλυψη και την προβολή του αγώνα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button