Δημόσια συγγνώμη απαιτεί ο Γρ. Σταμούλης από τον Γ. Μαρινάκη

Κύριε Μαρινάκη,
Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να εκτρέψετε την συζήτηση και για να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις, απευθυνθήκατε σε μένα σχετικά με την πρόσληψη του γιού μου στα ΕΛΠΕ και είπατε μεταξύ άλλων: “Φέρτε λοιπόν την προκήρυξη με την οποία ο γιός σας προσλήφθηκε στα ΕΛΠΕΑν τη δούμε εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.” (υπογράμμιση δική μου)
(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 13/6/2013, σελ. 6)
Στις 30/09/2013, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σας έδωσα την επισυναπτόμενη επίσημη βεβαίωση από τα ΕΛΠΕ, με την οποία αποδεικνύεται με τον πιο αληθινό και αξιόπιστο τρόπο η απόλυτα αξιοκρατική πρόσληψη του γιού μου στα ΕΛΠΕ, κατόπιν συμμετοχής του σε γραπτό και προφορικό διαγωνισμό, στον οποίον και πρώτευσε. ( Υπόψη, για τους μη γνωρίζοντες, οι βεβαιώσεις δεν παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου. Διότι δυστυχώς κι αυτό ακούστηκε. )
Μετά από αυτό ανέμενα, ότι έμπρακτα θα ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Όμως δεν βλέπω να κάνετε πράξη τον λόγο, που δώσατε, γιαυτό λοιπόν σας το θυμίζω!Εμπρός κ. Μαρινάκη! Έχετε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αποδείξετε, ότι τηρείτε τον λόγο σας και τιμάτε το αξίωμά σας, ζητώντας από εμένα και την οικογένειά μου άμεσα και γραπτά δημόσια συγνώμη για τα όσα συκοφαντικά είχατε πεί.
Βέβαια, προσωπικά δίνω πολύ μικρή πιθανότητα, να ζητήσετε δημόσια συγνώμη, διότι γνωρίζετε, πως η δημόσια παραδοχή του ψεύδους σας θα είναι καταλυτικά αρνητική για την πολιτική σας πορεία.
Και απ‘ ότι έχετε δείξει με τις πράξεις σας, μάλλον ενδιαφέρεστε περισσότερο για την θέση του Δημάρχου, παρά για το ήθος, το φιλότιμο και την αξιοπιστία σας. Πάντως, για να σας βοηθήσω, να πάρετε την σωστή απόφαση, σας θυμίζω, ότι ήδη όλα τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμοςτο έχουν τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι” για τις μεθόδους, που χρησιμοποιήσατε, προκειμένου να κερδίσετε την δημαρχία. Όπως επίσης και αυτές, που εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ακόμη και σήμερα, μαζί με ορισμένους στενούς συνεργάτες σας, για να παραμείνετε γαντζωμένοι στις καρέκλες σας.
Εμπρός λοιπόν κ. Μαρινάκη αποφασίστε: Θα ζητήσετε δημόσια συγνώμη από εμένα και την οικογένειά μου τιμώντας τον λόγο σας, ή θα ποιήσετε την νήσσαν κερδίζοντας επάξια τον αιώνιο τίτλο του ψεύτη και συκοφάντη;
Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button