Με νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της η ΝΕΜ BC

Για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της η ΝΕΜ, πέτυχε νίκη απέναντι στον Λέοντα Μοσχάτου. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε το ρόζ φύλλο αγώνα στη ΝΕΜ διαμορφώθηκε ως εξής:
Λέων Μοσχάτου – Ν.Ε. Μεγαρίδας 47 – 72 (Δεκάλεπτα: 9 – 22, 13 – 40, 22 – 55, 47 – 72).

Η ανακοίνωση της ΝΕΜ αναφέρει: Με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο & στο παιχνίδι η ομάδα μας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λέοντα Μοσχάτου και περιμένει τον αντίπαλό της στην φάση των 16 του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ.

Ειδικότερα φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ αναμένεται να «κόψει ανάσες» αφού οι πολλές και καλές ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής, που μετέχουν, προσδίδουν κύρος και ανεβάζουν αισθητά το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων!

Αναμένεται ίσως το δυσκολότερο τουρνουά των τελευταίων ετών και η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί μαζί με τους υπόλοιπους διεκδικητές!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του γεννηθέντα το 2005 Παύλου Μπουραζέρη για σχεδόν ένα ημίχρονο και το ότι παρά την όχι και τόσο ενδεδειγμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα (22:00) και την απόσταση αρκετοί φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα μας και στο Μοσχάτο δείχνοντας την αγάπη τους και την αφοσίωση τους στην αγαπημένη ομάδα όλων των Μεγαριτών!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button