Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του τέταρτου κατά σειρά 3on3

Η συμμετοχή είναι νίκη για το 3ON3 του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων. Μεγάλη ήταν η επιτυχία και η συμμετοχή των παιδιών τόσο του Γυμναστικού όσο και των παιδιών άλλων ομάδων που έσπασαν το καταστημένο και συμμετείχαν με τους φίλους τους στο παιχνίδι 3on3 του Γυμναστικού.

 

Η διοργάνωση του τετάρτου κατά σειρά 3on3, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 21 Ιουνίου. Στόχος της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Ειρήνης Δημοπούλου ήταν η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η αποφασιστικότητα και η εκτίμηση του εαυτού τους στο σύνολο.

 

Η διοργάνωση έκλεισε με την πραγματοποίηση διαγωνιστικών παιχνιδιών:

Για τους μικρούς Lay up, με νικητή τον αθλητή του Γυμναστικού Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο, και ελεύθερες βολές για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, πού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε ο αθλητής του Γυμναστικού Άγγελος Παπαγιάννης.

Και οι δύο νικητές κέρδισαν από μία μπάλα.

 

Έγιναν απονομές μεταλλίων, τόσο στους νικητές όσο και στους νικημένους, γιατί στόχος είναι να παίζουμε για να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε θα έχουμε κερδίσει την συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Σκλαβούνο, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα.

 

Στο τέλος μοιράστηκαν σε όλους, θεατές και συμμετέχοντες, γλυκίσματα.

 

Καλό καλοκαίρι!!!

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button