Ποδοσφαιρικό φεστιβάλ ακαδημιών στις εγκαταστάσεις του Megara Sports Club

Πανδαισία ποδοσφαίρου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ευκλείδη το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε στο μίνι καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό φεστιβάλ ακαδημιών, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Megara Sports club επί της οδού Βυζαντίου, καθώς και στο βοηθητικό γήπεδο του Δήμου Μεγάρων.

 

Στο διήμερο που διεξήχθησαν οι αγώνες ο Α.Σ. Ευκλείδης αγωνίστηκε με τα τμήματα Αστεράκια, Pro-Junior και Junior με τα αντίστοιχα των ομάδων Megara Sports Club και της Λαμπερής Ελευσίνας.

 

Οι αγώνες είχαν πολύ ένταση από όλα τα παιδιά που διεκδίκησαν με πάθος για την νίκη σε κάθε αγώνα, τόσο της ομάδας μας όσο και των άλλων δύο ομάδων. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε, πως η ομάδα μας Junior του Γιώργου Χατζή, έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα της για το τι μας ετοιμάζει την επόμενη χρονιά. Επίσης τα Αστεράκια του Τάσου Κίτσιου παρουσιάζουν μία πολύ καλή εξέλιξη και τα pro-junior του Γιώργου Βαρδάλα με τις εμφανίσεις τους, μας έδωσαν υπόσχεση υπεροχής για την νέα σαιζόν.

 

Παιδιά, γονείς, προπονητές και παράγοντες όλων των ομάδων διασκέδασαν και χάρηκαν το Σαββατοκύριακο γιατί το ποδόσφαιρο είναι μόνο διασκέδαση και ιδιαιτέρως όταν παίζουν αυτές οι ηλικίες. Με τον τρόπο αυτό οι μικροί μας φίλοι αποχαιρέτησαν την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε, μέσα σε χαρές, γέλια και πολύ… μπουγέλο.

 

Ραντεβού τη νέα χρονιά με πολύ ποδόσφαιρο και με πολλές εκπλήξεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button