Με χρυσό μετάλλιο διακρίθηκε ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Μεγάρων στον διεθνή διαγωνισμό της Φρανκφούρτης

Ακόμη μια ηχηρή διάκριση για τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων – Gerania Wines στον διεθνή διαγωνισμό Frankfurt International Trophy αφού κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή του ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των οίνων που παράγει.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Γερμανία, στην πόλη της Φρανγκφούρτης, όπου ειδικοί από ολόκληρο τον κόσμο δοκιμάζουν και κρίνουν περισσότερα από 2.700 κρασιά από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Το Χρυσό μετάλλιο που αποδόθηκε στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων είναι για τον οίνο μοσχοφίλερο με την εμπορική ονομασία ONAR λευκό.

Με αφορμή την επιτυχία και διάκριση αυτή ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, μέσω δελτίου τύπου, σχολίασε το γεγονός δηλώνοντας:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί μία ακόμη πολύ σημαντική αναγνώριση αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται σε όλη τη διαδικασία από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι αυξάνοντας τον αριθμό των διακρίσεων που έχει δίκαια κατακτήσει ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Μεγάρων.

Θερμά συγχαρητήρια στον διευθυντή, κ. Παναγιώτη Μανωλόπουλο, Οινολόγο M.Sc. καθώς και στον πρόεδρο, κ. Παπαπαύλου Παναγιώτη και σε όλα τα μέλη της Διοίκησης του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Μεγάρων. Κάθε διάκριση για τα Μεγαρίτικα κρασιά εκτός των άλλων έχει θετικό αντίκτυπο και προβάλλει την πόλη και τον Δήμο μας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button