Σχέδιο ενίσχυσης με 134 αστυνομικούς που θα περιπολούν στη Δυτ. Αττική

Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης θα εφαρμοστεί όλους τους δήμους της Δυτικής Αττικής συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Μεγαρέων, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ασπρόπυργου και Ελευσίνας. Το σχέδιο περιλαμβάνει 41 εποχούμενες περιπολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, εκ των οποίων οι 18, από τις 6:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, σε δυο βάρδιες και οι υπόλοιπες 23, κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις 22:00 έως τις 6:00 το πρωί.

 

Στις γενικές αστυνομικές δράσεις του σχεδίου θα υπάρχουν επίσης 9 εποχούμενες περιπολίες το πρωί και άλλες 9 το απόγευμα και συνολικά 23 κατά τη διάρκεια της νύχτας εκ των οποίων οι 13 υπηρεσιών τάξης και 10 ασφαλείας. Συνολικά, θα απασχολούνται σε αυτές 94 αστυνομικοί Τάξης και 40 ασφαλείας.

 

Στις περιπτώσεις δε των ειδικών δράσεων, ανάλογα με στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, θα προστίθενται 62 αστυνομικοί της Τάξης, 32 από υπηρεσίες ασφαλείας και 8 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

 

Συνολικά, στις περιπτώσεις πλήρους ανάπτυξης του αστυνομικού σχεδιασμού σε ένα 24ωρο, 228 αστυνομικοί θα περιπολούν και θα επιχειρούν τμηματικά στους δήμους της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button