Συνάντηση Κλ. Βαρελά με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Θ. Μπούρα

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιο Μπούρα είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Βαρελάς στο γραφείο του στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν την περιοχή του δήμου Μεγαρέων και τα οποία επιζητούν άμεση λύση για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ο κ. Βαρελάς μετέφερε την αγωνία των πολιτών για την μη 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, για την ανασφάλεια που επικρατεί στο κοινωνικό σύνολο εξαιτίας των κρουσμάτων εγκληματικότητας στο δήμο, καθώς και την ανησυχία για το μέλλον όσον αφορά τις ρυπογόνες δραστηριότητες που κατά καιρούς συζητούνται να έρθουν στην περιοχή μας.

Ο κ. Μπούρας ανέφερε ότι ήταν είναι και θα είναι κοντά στις ανάγκες των πολιτών, γνωρίζει όσα απασχολούν το δήμο και τους δημότες και θα σταθεί αρωγός στους κοινωνικούς αγώνες όταν και αν χρειαστεί, όπως άλλωστε έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button