Λιούρας και Κλωνάρης επιστρέφουν στον Βύζα

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Λιούρας και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Κλωνάρης, θα φορέσουν και πάλι τα κιτρινόμαυρα του Βύζαντα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Γιάννης Λιούρας, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του Βύζαντα Λεωνίδα Νικολάου για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας και να την ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για να ανέλθει στην Γ’ Εθνική.

Ο Λιούρας που πέρυσι δεν αγωνίστηκε γιατί υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, «πάτησε» γήπεδο φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα των ακαδημιών του Βύζαντα, ενώ σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Αφήνοντας πίσω του τις υποδομές, εντάχθηκε σε Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου, ενώ φόρεσε την φανέλα των ομάδων της Κορίνθου, της Νίκης Βόλου και της Κέρκυρας, αποκτώντας εμπειρία από τα μεγαλύτερα τη τάξη πρωταθλήματα.

Γι

Ο Γιώργος Κλωνάρης που συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Λεωνίδα Νικολάου, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βύζαντα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ηρόδοτο, Ρούβα,  Ιάσωνα, Καματερό, Τριγλία Ραφήνας και Θρασύβουλο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button