Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων στο 7ο «Kim&Liu»

Για ακόμα μια φορά ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων) συμμετείχε στο αγωνιστικό φεστιβάλ ταεκβοντό Kim&Liu  «Εύ αγωνίζεσθαι» που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και τελούσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.).

Για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αθλητής Στυλιανός Παπαελευθερίου που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία -27 kg(2009). Ο οποίος αγωνίστηκε σε μια κατηγορία όπου έλαβαν μέρος 46 αθλητές. Την 2η θέση στο βάθρο και το Ασημένιο Μετάλλιο  κατέκτησε ο αθλητής του ΟΦΑΦΑ Μεγάρων Τέλλης Λουκάς στην κατηγορία -53 kg( 2007). Ο Ιωάννης Μουστάκας αγωνίστηκε στην κατηγορία -37kg (2007), ο Ιωάννης Λαγός στην κατηγορία έως -49 kg (2006).

Το 7ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu, διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων και έλαβαν μέρος περίπου 1800 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 εως 11 ετών. Οι αυριανοί πρωταγωνιστές του Ελληνικού Ταεκβοντό, έδωσαν δείγματα της αγωνιστικής τους αξίας, σε μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα παγκοσμίου κλάσεως διοργανώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους  αθλητές  του που συμμετείχαν στο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim&Liu  και επέδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα, πειθαρχεία και πάθος για τον αγώνα, επίσης συγχαίρει την προπονήτρια Αναστασία Λουκοπούλου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button