Κούρος: Ευχαριστήριο μήνυμα – Νέο μέλος στη σκοπευτική ομάδα

Δελτίο τύπου της εθελοντικής ομάδας «Κούρος Μεγάρων» για το νέο μέλος της σκοπευτικής ομάδας:

Στην σκοπευτική οικογένεια της ομάδας μας, από την αρχή της τρέχουσας χρονιάς, είναι μαζί μας ο διακεκριμένος αθλητής της Εθνικής Ελλάδος και συντοπίτης μας Ιωάννης Κάρμαν.

Ο Ιωάννης Κάρμαν έχει διακριθεί πολλάκις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο άθλημα shotgun.

Είναι μεγάλη τιμή ένας αθλητής τέτοιας εμβέλειας να αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να σηκώνει πάντα ψηλά την ελληνική σημαία και να στοχεύει όχι μόνο στο κέντρο αλλά και ψηλότερα!

Ευχαριστήριο μήνυμα της εθελοντικής ομάδας «Κούρος Μεγάρων» για την ευγενική χορηγία ελαστικών τροχών για δύο εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα:

Το διοικητικό συμβούλιο της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Κούρος» εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας» και τον διαχειριστή της κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενική χορηγία ελαστικών τροχών για τα δύο εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα της ομάδας μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button