Κώτσηρας: «Μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για τα Μέγαρα και τη Δυτική Αττική»

Στα Μέγαρα η 6η Συνδιάσκεψη για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Μία άκρως θετική και σημαντική πρωτοβουλία για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποτελεί η γνωστοποίηση της είδησης σχετικά με τη διεξαγωγή στα Μέγαρα της 6ης Συνδιάσκεψης για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), για την Περιφέρεια Αττικής, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα.

Σημειώνεται ότι τις εργασίες της συνδιάσκεψης, στις 7 Οκτωβρίου, θα ανοίξει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός, ενώ θα παραστεί και ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ε.Ε., Γιάνους Βοϊτσεχόφκσι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που γίνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Σε δήλωσή του, μετά τη γνωστοποίηση της παραπάνω εξέλιξης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:
«Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, στις 7 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στα Μέγαρα η 6η Συνδιάσκεψη για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, για την Περιφέρεια Αττικής.

Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί μία ακόμα σημαντική αναπτυξιακή πρωτοβουλία για την πόλη των Μεγάρων, η οποία διαθέτει σημαντική αγροτική παραγωγή και μπορεί να καταστεί μοχλός ανάπτυξης, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, καθώς θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής επιτυγχάνοντας παράλληλα και την περιβαλλοντική συμβατότητα της γεωργικής δραστηριότητας, στη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, με στόχο την επιλογή και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τη χρήση του εδάφους και την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λιβανό, για τη διαρκή συνεργασία που έχουμε και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την περιοχή μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button