ΝΔ Μεγάρων προς Αντιδήμαρχο Πολυχρόνη για αντανακλαστικά κεντρικής εξουσίας

Ανακοίνωση που απέστειλε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων ως απάντηση σε τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Μεγαρέων Ιερόθεου Πολυχρόνη, στα εγκαίνια των νέων γραφείων ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων:

Απάντηση στον «σύντροφο» Αντιδήμαρχο κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Μεγάρων κ. Ιερόθεου Πολυχρόνη ως εκπροσώπου του Δήμου Μεγαρέων στα εγκαίνια των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολυχρόνης, θέλοντας για τους δικούς του λόγους να δείξει τα συντροφικά του αισθήματα στον Γραμματέα του κόμματος κ. Πάνο Σκουρλέτη, προχώρησε σε συγκρίσεις όσον αφορά τα αντανακλαστικά της απερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δήμος Μεγαρέων μετά την καταστροφική πυρκαγιά της Κινέτας στις 23 Ιουλίου 2018, την μεγάλη πλημμύρα που ακολούθησε, και την καταστροφική πλημμύρα το Νοέμβριο του 2019, όπου το πέρασμα του Γηρυόνη άφησε πίσω του βομβαρδισμένο τοπίο.

Πιστεύουμε πως είναι ανάξιο λόγου, ένας Αντιδήμαρχος να βάζει μπροστά τα προβλήματα των συμπολιτών μας, για να δείξει με σθένος την επιτυχημένη μετάβασή του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με την δικαιολογία της σύγκρισης των αντανακλαστικών της κεντρικής εξουσίας.

Με την στάση του και με τα λόγια του, ο «σύντροφος» Αντιδήμαρχος, αναίρεσε ακόμη και τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Γρηγόριο Σταμούλη, ο οποίος μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στην Κινέτα κ. Κώστα Καραμανλή, τον είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσω των καναλιών, επισημαίνοντας ότι η κεντρική διοίκηση ενεργοποιήθηκε άμεσα κινητοποιώντας τις υπηρεσίες της.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο γραφείο Δημάρχου με την συμμετοχή εκπροσώπων των υπουργείων, του Αντιπεριφερειάρχη, του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, φάνηκε και εκεί η άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού, αλλά και η θέληση απ’ όλες τις πλευρές για να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα της Κινέτας.

Μένοντας στα λόγια του κ. Πολυχρόνη για την αποζημίωση όλων των κατοίκων της Κινέτας που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα το Νοέμβριο του 2019, αυτό που έχουμε να δηλώσουμε, είναι πως και εμείς ως τοπικός κομματικός φορέας με την βοήθεια των βουλευτών της Δυτικής Αττικής, αγωνιζόμαστε για να γίνει η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση με σκοπό να αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες, ακόμη και αυτοί που έχουν δευτερεύουσες κατοικίες, κάτι που έχει ήδη εξαγγελθεί από τον αρμόδιο Υπουργό.

Γι’ αυτό συνιστούμε στον «σύντροφο» Αντιδήμαρχο να μην διακατέχεται από αγωνία, και να είναι πιο προσεκτικός όταν προβαίνει σε συγκρίσεις που δεν ωφελούν την τοπική κοινωνία, παρά μόνο τον ίδιο κομματικά.

Εμείς κ. εκπρόσωπε του Δήμου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουμε πολιτική επενδύοντας στον πόνο και την αγωνία των πληγέντων συμπολιτών μας.

Γι’ αυτό ως Αντιδήμαρχος, κοιτάξτε τα του οίκου σας και κατά πόσο εσείς ως Δημοτική Αρχή θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στην επίλυση των προβλημάτων στην Κινέτα γιατί μόνο παράπονα ακούγονται.

ΥΓ: «Σύντροφε» Αντιδήμαρχε αναρωτιόμαστε σε ποιο κοινό απευθυνόσασταν;
Γιατί ακόμη ψάχνουμε να βρούμε στο… πλήθος, τους 8 «συντρόφους» του παλιού ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που σήμερα έγιναν πολλοί!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button