Κοσμόπουλος: «Παρεμβαίνουμε για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης συμμετείχε σε έκτακτη σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτ. Αττικής για την αύξηση των κρουσμάτων COVID-19, όπως πληροφορεί δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα:

Η περιοχή μας, η Δυτική Αττική, παρουσιάζει ανησυχητικά αυξητικές τάσεις σε κρούσματα κορωνοϊού.
Σήμερα στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης παρουσία των υπευθύνων του ΕΟΔΥ, της Αστυνομίας, των αρμόδιων Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτ. Αττικής, του Διοικητή του Θριασίου Νοσοκομείου και τους Δημάρχους – Ελευσίνας, Μεγαρέων, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Φυλής, των Αντιδημάρχων Δήμου Φυλής και Μάνδρας – Ειδυλλίας και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ασπροπύργου, συνεργαστήκαμε για ένα συντονισμένο σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων κρουσμάτων που παρατηρούνται στην Δυτική Αττική.

Ο Υπουργός και όλοι οι συμμετέχοντες συμφωνήσαμε να λάβουμε μέριμνα για την πιστή τήρηση των μέτρων, την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι:

«Η παρουσία και ο συντονισμός του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτ. Αττικής καταδεικνύει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Παρεμβαίνουμε και συνεργαζόμαστε για την τήρηση των μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών.

Όπως έχει επισημάνει και ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ. Πατούλης, προέχει ο τομέας της πρόληψης με βάρος στις διαδικασίες ιχνηλάτησης.

Πρέπει να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button