Συνάντηση Κλεάνθη Βαρελά με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» Κλεάνθης Βαρελάς μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Κοσμόπουλο Λευτέρη για να του ευχηθούν καλή θητεία αλλά και να συζητήσουν μαζί του σημαντικά θέματα των περιοχών του δήμου Μεγαρέων που χρίζουν επίλυσης.

Δείτε το δελτίο τύπου του συνδυασμού:

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 ο επικεφαλής, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο προκειμένου να του ευχηθούν για την ανάληψη των καθηκόντων του αλλά και να συζητήσουν φλέγοντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν το δήμο Μεγαρέων.

Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν στην Πολιτική Προστασία, στην ασφάλεια, στους κινδύνους που απειλούν με περαιτέρω υποβάθμιση την περιοχή μας (ΧΥΤΥ, ορυχεία βωξίτη, υδατοκαλλιέργειες, καλώδιο υπερυψηλής τάσης), στη διαχείριση των απορριμμάτων και την καθημερινότητα εν γένει, στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, στην τουριστική ανάπτυξη, στον αγροτικό τομέα, στην πρωτογενή παραγωγή και στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ενίσχυση του υδροφόρου ορίζοντα και τέλος τον αναδασμό.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης κ. Κοσμόπουλος ανέφερε ότι γνωρίζει και αναγνωρίζει όλα τα προβλήματα του δήμου Μεγαρέων και ότι όλα τα παραπάνω είναι μέσα στην ατζέντα της περιφέρειας Αττικής καθώς και στη δική του. Θέτει ως προτεραιότητα οτιδήποτε αφορά στην Πολιτική Προστασία καθώς ο δήμος Μεγαρέων τα τελευταία χρόνια υπέστη μεγάλες καταστροφές που είχαν επίπτωση στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς και στην κοινωνική και οικονομική ζωή όλων.

Στον κ. Κοσμόπουλο παραδόθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού “Μαζί με Όραμα”που περιλαμβάνει προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων, την αναβάθμιση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη για κάθε περιοχή του δήμου μας, καθώς και μία κασετίνα με επώνυμα προϊόντα της Μεγαρικής γης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο επικεφαλής κ. Κλεάνθης Βαρελάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δάλλας Δημήτριος, Λέλης Μελέτιος, Νικολάου Σπυρίδων, Μπαμπαλού Αικατερίνη και οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αιγινίτης Σπυρίδων και Γκόγκα Βασιλική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button