Μαίρη Οικονομοπούλου: Στην 5άδα των βραβείων Greek International Women Awards

Η Μαίρη Οικονομοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη δική της επιχείρηση στο Λονδίνο, η οποία είναι πάνω στην ποδολογία και στην περιποίηση των άκρων. Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει το πελατολόγιό της και πλέον το “AKRABOUTIQUE” είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους για να επισκεφθεί κανείς και να απολαύσει στο χώρο του, περιποίηση άκρων, υψηλών διαγραφών.
Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA) που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017 και αποτελούν έναν ανερχόμενο θεσμό ο οποίος έχει ως σκοπό να αγκαλιάσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως, ήταν μία συμμετοχή την οποία αποδέχτηκε, μετά την αίτηση πελάτισσας/φίλης της.

Η Μαίρη όχι απλά έγινε αποδεκτή ως υποψήφια, κατάφερε ακόμα να μπει στην τελική πεντάδα, με τη στήριξη των δικών της ανθρώπων, των πελατών της αλλά και όλων αυτών που γνωρίζουν ότι η ίδια έχει ξεχωρίσει για την επιχειρηματικότητά της, για την καριέρα της και πάνω από όλα για την προσωπικότητά της στο εξωτερικό.

Σήμερα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, δημιουργώντας τη δική της σειρά βερνικιών, που αφορούν την περιποίηση-θεραπεία των άκρων.

 

Περισσότερα διαβάστε εδώ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button