Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 τα ΚΑΠΗ του δήμου Μεγαρέων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε γνωστό κοσμικό κέντρο. Αυτή η ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση πλαισιώθηκε από την ομάδα χορωδίας των ΚΑΠΗ που γέμισε την αίθουσα με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια και στη συνέχεια τραγούδια και χορός από γελαστά πρόσωπα πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα, η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται στους χώρους των ΚΑΠΗ με την αμέριστη στήριξη του Δήμου, και κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό αναφέρθηκε στη σπουδαία και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τη Διοίκηση και το προσωπικό των ΚΑΠΗ καθώς τα μέλη τους έχουν πρόσβαση σε:

  • Ιατρικές διευκολύνσεις και συνταγογραφήσεις,
  • ΔΩΡΕΑΝ σπυρομετρήσεις, μαστογραφίες, Τεστ Παπ,
  • ΔΩΡΕΑΝ Φυσικοθεραπείες,
  • Γυμναστή για την άσκησή τους,
  • Ομάδα χορωδίας,
  • Σχολές τρίτης ηλικίας,
  • ΔΩΡΕΑΝ πολιτιστικές εκδρομές και εκδηλώσεις.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εργασίες ανακαινίσεων και αναβαθμίσεων στις εγκαταστάσεις των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου μας και εισέπραξε τα χειροκροτήματα όλων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος, κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος εξέφρασε της καλύτερες ευχές του για τη νέα χρονιά, για υγεία, ευτυχία και ευημερία στους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας και κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του υποσχέθηκε στα μέλη νέες δράσεις και πολιτιστικές εκδρομές για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, πρώην Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και το προσωπικό των ΚΑΠΗ και του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
Τέλος δώρα μοιράστηκαν στα μέλη των ΚΑΠΗ που κέρδισαν τα πρωτοχρονιάτικα φλουριά.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button