Ηρόδωρος: Απολύμανση & αναστολή λειτουργίας δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Δελτίο τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος»:

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» λειτουργώντας μέχρι σήμερα υπεύθυνα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και εναρμονιζόμενο πλήρως με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., του Υπουργείου Υγείας και του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID-19 προέβη σε απολύμανση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων στα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο.

Οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές από την Παρασκευή 13 έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 σε εναρμόνιση με τα «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα προβλέπονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα που έχουν διαταχθεί για να αποτραπεί η διάδοση επικίνδυνης νόσου.
Με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και πιστή εφαρμογή των οδηγιών των αρμοδίων φορέων θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κορωνοϊό COVID-19.

Και μην ξεχνάτε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button