Νίκη με ανατροπή για τον Βύζα. 2-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας στο 94′

Με δύο γκολ του Δρίτσα στο 77ο και στο 94ο λεπτό, ο Βύζας κέρδισε τον Ηρακλή Ελευσίνας με 2-1 (είχαν προηγηθεί με 0-1 στο 10′ οι φιλοξενούμενοι).

Ο Ηρακλής Ελευσίνας ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1 στις αρχές του παιχνιδιού και είχε την ψυχολογία και τις κατάλληλες μεταβιβάσεις ώστε να κρατήσει σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

Οι παίκτες του Βύζα προσπαθούσαν ανορθόδοξα να επιτεθούν με πολλές λανθασμένες πάσες.

Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο Βύζας απέκτησε την κατοχή και άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός, ωστόσο οι παίκτες του Ηρακλή είχαν δοκάρι στο 60′ και μεγάλη ευκαιρία στο 70′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά με το σκορ στο 0-1, ο διαιτητής Αρ. Βάτσιος αποφάσισε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα, καθώς με τα σφυρίγματα του έγινε ερειστικός. Αρχικά δίνοντας κόκκινη κάρτα στον Κλωνάρη (δεύτερη κίτρινη) για θέατρο μέσα στην περιοχή του Ηρακλή ζητώντας πέναλτι και στη συνέχεια με πολλά σφρυρίγματα και αλλαγές στις αποφάσεις του βοηθού.

Οι παίκτες του Βύζα μετά την άδικη αποβολή δεν προήθηκαν και ανέβασαν ρυθμούς, με αποτέλεσμα να γίνουν πιο απειλητικοί και ισοφάρισαν τελικά με τον Δρίτσα στο 77′. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 94′, μετά από δυνατή αντεπίθεση των παικτών του Βύζα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανοιχτεί να πετύχουν ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά.

Με 10 παίκτες έμεινε και ο Ηρακλής Ελευσίνας στο 80′.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button