Κοντά στα ΑΜΕΑ των Μεγάρων ο Γ. Μπερδελής

Με την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μπερδελής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών που κάνουν τα μέλη της ομάδας του «ΤΩΡΑ» με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» Γ. Μπερδελής μίλησε για αρκετή ώρα με την πρόεδρο του συλλόγου Αν. Σεργή αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση.

Η κ. Σεργή κατέθεσε στον κ. Μπερδελή την πρόταση της για την δημιουργία σχολείου ΑΜΕΑ στα Μέγαρα, φέρνοντας ως παράδειγμα το σχολείο των ΑΜΕΑ που λειτουργεί στα Ιωάννινα. Ο κ. Μπερδελής από την πλευρά του δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια αυτή, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί από όποια θέση και αν βρεθεί μετά τις εκλογές, ώστε τα ΑΜΕΑ Μεγάρων να αποκτήσουν το δικό τους σχολείο. Και αυτό αφού στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου υπάρχουν πάνω από 75 άτομα που ενώ έπρεπε να βρίσκονται σήμερα στο κέντρο, εντούτοις σήμερα και λόγω της άδειας που έχει το κέντρο των ΑΜΕΑ Μεγάρων φιλοξενούνται μόνο 15 άτομα.

Στην συζήτηση τέθηκε και το θέμα της χρηματοδότησης του συλλόγου με την κ. Σεργή να τονίζει πως αγωνιά για την δεύτερη δόση. από την πλευρά της περιφέρειας Αττικής και τον Γ. Μπερδελή να δεσμεύεται πως θα επικοινωνήσει άμεσα με την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη οικονομικών αλλά και με την αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Στ. Δήμου ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

 

Συζήτηση και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βύζαντα

 

Αμέσως μετά την επαφή που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. των ΑΜΕΑ, ο Γ. Μπερδελής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Βύζα Γ. Βασίλαινα. Ο Γ. Μπερδελής δεν θέλησε να δώσει πολλές και ίσως απραγματοποίητες υποσχέσεις, τονίζοντας πως πάνω απ’ όλα μετράει η διαδρομή του στον Βύζαντα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Γ. Μπερδελής από το 1993 χωρίς καν να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, βοήθησε σημαντικά τον Βύζαντα από κάθε πλευρά. Με προσωπική δουλειά και με δικά του έξοδα ανακατασκευάστηκαν τα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου Μεγάρων ενώ θετική συνεισφορά στην ομάδα είχε και ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών τις δύο τετραετίες που θήτευσε στο δήμο.

Χωρίς να πει πολλά λόγια, αλλά και δίχως να υποσχεθεί, ο Γ. Μπερδελής τόνισε πως είτε ως δήμαρχος είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει να βοηθάει τον Βύζαντα, αφού όπως ανέφερε «ο Βύζας είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του αλλά και στην αθλητική ιστορία της πόλης των Μεγάρων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button