Κλοπή πετρελαίου κίνησης στο εργοτάξιο του Δήμου

Τον κλέφτη πετρελαίου κίνησης από τις δεξαμενές καυσίμων των φορτηγών αυτοκινήτων του Δήμου εντόπισε και καταδίωξε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αθανάσιος Ζάλης.

 

Το περιστατικό συνέβη την 12η Ιουνίου 2012 όταν ο Αντιδήμαρχος με τον υπάλληλο του Δήμου Χαράλαμπο Ζημάλη πραγματοποιούσαν είσοδο στο εργοτάξιο εκτός ωραρίου. Υπήρχαν υποψίες για κλοπή καυσίμου και για τον λόγο αυτό ο Αντιδήμαρχος βρισκόταν διαρκώς σε επιφυλακή και προσπαθούσε να διερευνήσει και ενδεχομένως να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

 

Ο δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από τα δύο στελέχη του Δήμου Μεγαρέων, εντοπίστηκε να κινείται μεταξύ των σταθμευμένων φορτηγών οχημάτων. Μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε σε παρακείμενο άδειο πτηνοτροφείο. Ο Αντιδήμαρχος τον ακολούθησε, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα, και στο χώρο εντόπισε τον δράστη ο οποίος και πάλι απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Εκεί, προς έκπληξη του κ. Ζάλη, υπήρχαν 5 δοχεία γεμάτα πετρέλαιο συνολικής ποσότητας 100 λίτρων, σωλήνας μετάγγισης υγρών και μια τσάντα πλάτης.

 

Το περιστάτικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία έχει πλέον επιληφθεί του θέματος.

 

Ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Ζάλης με δηλώσεις του εκφράζει την αγανάκτησή του για το περιστατικό ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με ζήλο και αυταπάρνηση την θέση την οποία του εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης.

Διαβεβαιώνει δε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του Μεγαρικού λαού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button