Συναυλία Φιλαρμονικής Πολεμικού Ναυτικού

Πραγματοποιήκε, στα πλαίσια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, συναυλία από την Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι της Νέας Περάμου, την Κυριακή 22/7/2012.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικά κομάτια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο ενώ την οργανική εκτέλεση συνόδευαν 4 τραγουδιστές.

Την φιλαρμονική διηύθυνε ο Πλωτάρχης Γεώργιος Τσιλιμπάρης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πολυπληθές κοινό.

Τον Δήμο Μεγαρέων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης ο οποίος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχιμουσικό.

Επίσης παρόντες ήταν η αντιδήμαρχος Νέας Περάμου Κατερίνα Ψαρουλάκη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αθανάσιος Ζάλης, η δημοτική σύμβουλος Ντιάνα Κοροβέση, ο πρόεδρος του Νομικού Δημοτικού Προσώπου «Ηρόδωρος» Γιώργος Σακελλαρίου, ο αρχιμουσικός της φιλαρμονικής του Δήμου Μεγαρέων και διευθυντής του Βυζάντειου Ωδείου Σπύρος Μπερδελής και πολλά μέλη της φιλαρμονικής του Δήμου Μεγαρέων.

Στο κοινό της Νέας Περάμου έδωσε συναυλία η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού υπό την διεύθυνση του Πλωτάρχη Γ. Τσιλιμπάρη την Κυριακή 22/7/2012.

Η πολυμελής φιλαρμονική ορχήστρα, ο οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, έπαιξε ελληνικές και διεθνείς μουσικές επιτυχίες και πρόσφερε μια απολαυστική βραδιά στις πολλές εκατοντάδες ακροατών.

 

Είναι ενδιαφέρον να επισημάνουμε το γεγονός ότι μεταξύ του κοινού βρέθηκαν πολλά μέλη, ενεργά και μη, της Φιλαρμονικής του Δήμου Μεγαρέων πολλά από τα οποία έχουν υπάρξει μέλη της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού είτε ως στρατεύσιμοι είτε ως μόνιμοι μουσικοί.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο διευθυντής του Βυζάντειου Ωδείου Μεγάρων και αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Σπύρος Μπερδελής.

 

Η μουσική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

synaylia_pv_nea_peramos

Παρόμοια άρθρα

Back to top button