Κλειστός ο δρόμος Μεγάρων – Αλεποχωρίου στο 12χλμ

Update 17:25 : Τα ΚΤΕΛ Αττικής ανέστειλαν τα δρομολόγιά τους εντός του νομού Αττικής λόγω της κακοκαιρίας και της πυκνής χιονόπτωσης, μέχρι νεοτέρας. Πρόκειται για τα δρομολόγια προς Βίλια, Ερυθρές, Ραφήνα, Λαύριο, Ωρωπό, Μέγαρα και άλλες περιοχές.

——————-

Update 17:03 : Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία δειξάγεται κανονικά στη Νέα Εθνική Οδό ΑΘηνών Κορίνθου.

——————-

Update 15:17 : Η Επαρχιακή Οδός Μεγάρων – Αλεποχωρίου, μόλις δόθηκε στην κυκλοφορία.

——————-

Update 15:05 : Αυτήν την ώρα μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων επιχειρούν στη διάνοιξη και στον καθαρισμό της Επαρχιακής Οδού Μεγάρων – Αλεποχωρίου, καθώς ρίχνουν και αλάτι στα σημεία όπου καθαρίζονται. Μέχρι στιγμής, και κατά δήλωση του Κωνσταντίνου Φυλακτού, έχουν καθαριστεί τα 3/4 του δρόμου. Τα συνεργεία βρίσκονται λίγο πριν τα «Μορφέϊκα», στις τελευταίες κατηφόρες πριν το χωριό του Αλεποχωρίου.

Επίσης άλλα μηχανήμστα καθαρίζουν τμήμα του δρόμου προς Άνω Αλεποχώρι, καθώς κρίνεται απολύτως αναγκαίο να διατηρηθεί ο δρόμος ανοικτός, λόγω του ότι στην περιχοή διαμένουν μόνιμα κάτοικοι με προβλήματα υγείας και ανά πάσα στιγμή ο δρόμος χρήζει κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον κ. Φυλακτό, η χιονόπτωση καλά κρατεί από την περιοχή Ζάχουλη έως τα Μορφέϊκα, λίγο πριν το Αλεποχώρι.

——————-

Κλειστός ο δρόμος αυτή την ώρα (24/01, 12:30) στην Επαρχιακή Οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου και στα δύο ρεύματα από το 12ο χλμ. (Θέση Λούμπα προς Μέγαρα).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, Κωνσταντίνο Φυλακτό, μας ενημέρωσε ότι δόθηκε εντολή από τον Δήμο να κλείσει ο δρόμος, ούτως ώστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί αυτοκινήτων στη θέση «Λούμπα», όπου το χιόνι είναι αρκετό, καθώς μηχανήματα του Δήμου είναι αυτή τη στιγμή στο σημείο και επιχειρούν καθαρισμό από τα χιόνια. Ο κ. Φυλακτός δήλωσε ότι σε μιάμιση με δύο ώρες ολόκληρο το δίκτυο του δρόμου Μεγάρων – Αλεποχωρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Επίσης για όλους όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς Θήβα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού λόγω των δυσχερών συνθηκών είναι κλειστός ο δρόμος στην Ε.Ο. Οινόης – Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στο ρεύμα προς Βοιωτία.

Εδώ θα προστίθεται οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με προβλήματα κυκλοφορίας οχημάτων και διακοπής κυκλοφορίας δρόμων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button