Κοπή πίτας για το 2020 ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 η γιορτή προς τιμήν των ατόμων της 3ης ηλικίας παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».

Περισσότερα από 350 μέλη των ΚΑΠΗ Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέτας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης του νομικού προσώπου γέμισαν την αίθουσα «Διόνυσος Παλλάς» και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την πολυετή της προσφορά στο ελληνικό τραγούδι η τραγουδίστρια και μέλος του ΚΑΠΗ Κινέτας κ. Βούλα Γκίκα.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» και γνωστού δημοσιογράφου κ. Νικολάου Νικόλιζα και θέλοντας να τιμήσουν την σπουδαία τραγουδίστρια κ. Γκίκα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Γιάννης Ντουνιάς, η Ελένη Ρόδα, η Νάντια Καραγιάννη, η Μπέσσυ Αργυράκη ο Γιώργος Ζαμπέτας ο νεότερος, επίσης ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Κώστας Βενετσάνος ο συμπολίτης μας ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, η ηθοποιός και σοπράνο από το εξωτερικό Δέσποινα Τσολάκη και πολλοί ταλαντούχοι μουσικοί όπως ο Γιώργος Στεφανάκης, ο Χρήστος Βυδινιώτης, και ο Σπύρος Παπανικόλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι κα Ελένη Ρήγα και κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Περάμου και δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Φωτίου, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων και δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ . Γεώργιος Στρατούρης, τα μέλη του Δ.Σ του νομικού προσώπου κ. Σάντυ Μωραίτη, Αιμιλία Μπεναρδή και ο κ. Δήμητρης Πλαταράς καθώς και πολλοί ακόμα αιρετοί και μη, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές τιμητικών πλακετών στους παραβρισκόμενους τραγουδιστές για την προσφορά τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Όλοι εξήραν το έργο της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Ιωάννας Ρήγα αλλά και έδωσαν τα εύσημα στον νέο Αντιπρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Νικόλαο Νικόλιζα για την άψογη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης για την 3η ηλικία καθώς και στο προσωπικό των ΚΑΠΗ.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και με σεβασμό απέναντι στα άτομα της 3ης ηλικίας προγραμματίζει ακόμα πολλές δράσεις και εκδηλώσεις γι’ αυτά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button