Κλειστά αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Κλειστά θα παραμείνουν από σήμερα το μεσημέρι έως και αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης περί έντασης των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, που είχε η Περιφέρεια Αττικής από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τη διακοπή της λειτουργίας αποφάσισε ο κ. Πατούλης, «για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Τέλος, η περιφέρεια συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Σε ανάλογη ανακοίνωση προχώρησε και ο Δήμαρχος Μεγαρέων όσον αφορά τα σχολεία του Δήμου Μεγαρέων. «Αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΙΕΚ) του Δήμου (Μέγαρα και Νέα Πέραμος). Οι προβλέψεις δείχνουν πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα και η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button