«Επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για την ακύρωση της απόφασης για το καλώδιο υπερυψηλής τάσης»

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Ανεξάρτητης Τοπικής Κίνησης Νέας Περάμου.

Με μεγάλη έκπληξη συμπεραίναμε τελικά πως σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος κάνει επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, καθώς αναμέναμε στην αρχή της συνεδρίασης, τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβάσει όπως όφειλε την επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας, μα ποτέ δεν το έκανε.

Ύστερα από τις συνεχής υπενθυμίσεις από Δημοτικό Σύμβουλο, ο κος Καράμπελας τελικά διάβασε την επιστολή λίγο πριν ξεκινήσει την διαδικασία ψηφοφορίας για το θέμα. Αυτό και μόνο σαν κίνηση προκαλεί αδιαμφησβήτητα σκέψεις περί απαξίωσης της ιδιότητας του Προέδρου και φίμωσης της μοναδικής φωνής που εκπροσωπεί μια ολόκληρη κοινότητα, πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν άμεσα αυτήν.

Παρακολουθώντας το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η μοναδική λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τις αποφάσεις των παρατάξεων «ΤΩΡΑ» και «ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» για το θέμα του καλωδίου, είναι η απογοήτευση. Απογοήτευση βέβαια και για τους Δημοτικούς Συμβούλους, κατ’ εξαίρεση αυτών που ήταν απών, οι οποίοι ως πιστοί ακόλουθοι των εκπροσώπων τους ψήφισαν ΥΠΕΡ της ακύρωση της απόφασης προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Από την πρώτα κιόλας στιγμή, οι φωνές και οι αντιρρήσεις που ακούγονταν δικαιολογημένα, ήταν η αλλαγή όδευσης του καλωδίου. Όλο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο τότε αυτό ζητούσε και ερχόμαστε στο σήμερα που οι περισσότεροι από αυτούς αναίρεσαν την αρχική τους θέση.

Εμείς αυτό θα το ονομάσουμε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, η οποία τελικώς προέρχεται από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τους ΑΔΥΝΑΜΙΑ να τελειώσουν ή να ξεκινήσουν μια άξια πολιτική καριέρα.

Το περισσότερο βάρος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ- ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ φυσικά και το έχουν οι Περαμιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα πρέπει να κάτσουν με τον εαυτό τους σε ένα τραπέζι και να σκεφτούν: τι θα μείνει τελικά σε αυτόν τον τόπο; Τι θα αφήσει ο κάθε ένας μας σε αυτόν τον τόπο ως παρακαταθήκη;

Τέλος, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κόσμο της Νέας Περάμου πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα, διότι είμαστε πιστοί στον λόγο μας και θεωρούμε πως σε καμία των περιπτώσεων τίποτα δεν πάει χαμένο, ακόμα και όταν όλα δείχνουν το αντίθετο!

Με εκτίμηση
Ανεξάρτητη Τοπική Κίνηση

Παρόμοια άρθρα

Back to top button