ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων: «Παιδί και ατυχήματα»

Διαδικτυακή παρουσίαση με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου - Εντατικολόγου

Το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια του διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

Η τέταρτη διαδικτυακή παρουσίαση έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) με θέμα: «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ».

Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

Κάπνισμα
Αλκοόλ
Εξαρτήσεις
Ατυχήματα
Παχυσαρκία
Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
Εμβολιασμοί εφήβων

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου:

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1cloMsbK7SBoGGFN9VLOx_M5lOHkK5EASffBNsPZKwro/edit

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Δευτέρα 1/3/2021 στις 12:00 καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button