Καινοτόμες κινήσεις και προτάσεις από τον συνδυασμό ‘Τώρα’

Το «ΤΩΡΑ» και ο Γ. Μπερδελής είναι ο συνδυασμός της ΝΙΚΗΣ

 

Το νέο «έρχεται» και φέρνει την  ελπίδα για το αύριο σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

 

Ο ενθουσιασμός και η πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα κυριάρχησαν στην εναρκτήρια προεκλογική εκδήλωση του «ΤΩΡΑ» στην αίθουσα «ΝΙΣΣΑΙΑ» στην παραλία Βαρέας Μεγάρων. 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μπερδελής παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του «ΤΩΡΑ» από τους οποίους ξεχώρισε η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην διοίκηση του Δήμου αλλά και σε ένα μόνιμο και ανοιχτό δίκτυο επικοινωνίας με τον πολίτη για την αποτελεσματικότερη οργάνωση στην προώθηση λύσεων σε όλο το φάσμα λειτουργίας της τοπικής μας κοινωνίας (αιτήματα πολιτών, πολιτιστική δράση, έλεγχος διοίκησης, κλπ).

 

Ο κ. Μπερδελής τεκμηρίωσε τη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ και την ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ με δύο τρανταχτά παραδείγματα:

 

Πρώτον: 

γνωστοποίησε κινήσεις που έκανε ο συνδυασμός «ΤΩΡΑ» για το θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά στο όρος Πατέρας, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική για την περιοχή μας, αποστέλλοντας έγγραφα και σχετικές μελέτες στα αρμόδια Υπουργεία, στην Περιφέρεια και στην Εισαγγελία Αθηνών που αποδεικνύουν την παρανομία της απόφασης για μετεγκατάσταση, με ταυτόχρονη κοινοποίηση των εγγράφων στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Ι. Μαρινάκη.

 

«Εμείς μιλάμε με προτάσεις και όχι με καταγγελίες που δυσφημούν την πόλη μας»

 

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι «εμείς μιλάμε με προτάσεις και όχι με καταγγελίες που δυσφημούν την πόλη μας, όπως έκανε σε τηλεοπτικό κανάλι πριν λίγο καιρό ο κ. Σταμούλης προς άγραν ψήφων», ανέφερε σχετικά ο Γ. Μπερδελής για το μεγάλο αυτό θέμα.

 

«Βάζουμε το τοπικό συμφέρον πάνω από το πολιτικό, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος προσφοράς στον τόπο που αγαπάς, είναι χώρος προσφοράς στον άνθρωπο, όχι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης προς εξόντωση του αντιπάλου…» , είπε ο κ. Μπερδελής καταχειροκροτούμενος, δίνοντας το πολιτικό στίγμα του πως αντιλαμβανόμαστε εμείς στο συνδυασμό «ΤΩΡΑ» την ενασχόληση με τα κοινά.

 

Δεύτερον:

Υπενθύμισε την απροκάλυπτα ψηφοθηρική και ανεύθυνη  στάση Μαρινάκη-Σταμούλη στην αλλαγή του ονόματος του Δήμου μας, τονίζοντας ότι και οι δύο, για να κερδίσουν λίγους ψήφους στη Νέα Πέραμο, διέγραψαν ιστορία 3000 χρόνων.

 

 Για εμάς του συνδυασμού «Τώρα», ένα τόσο σπουδαίο θέμα που έχει να κάνει με την ιστορική ταυτότητα του Δήμου μας, που σχετίζεται με υπέρ-τοπικού χαρακτήρα θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, δεν αντιμετωπίζεται ευκαιριακά, δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση.  

 

Μετά το τέλος της παρουσίασης του προγράμματος αλλά και της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε ο Γ. Μπερδελής μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας παρουσίασε το άκρως ανανεωτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού τονίζοντας πως είναι ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για το αύριο του τόπου μας.

 

Πρωτοπορία πανελλήνιας εμβέλειας η εφαρμογή myhometown app για κινητά τηλέφωνα και tablet

 

Η πρώτη εφαρμογή που σου δίνει φωνή και σε κάνει να σχεδιάσεις ξανά την πόλη σου είναι διαθέσιμη από την 16/4/2014. Μια πρωτοποριακή και μοναδική σε όλη την Ελλάδα εφαρμογή (application) με το όνομα myhometown για κινητά τηλέφωνα και tablets.

 

Μέσω αυτής με απλό εύχρηστο και διαδραστικό τρόπο, μπορεί ο καθένας να περιηγηθεί στο χάρτη του Δήμου μας, σε όλες τις περιοχές (Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέττα, Αλεποχώρι, ορεινούς όγκους κ.α.) να σημειώσει το σημείο που τον ενδιαφέρει και επάνω σε αυτό να τοποθετήσει εικόνα για το τι θέλει να γίνει εκεί ή πιο πρόβλημα θέλει να διορθωθεί.

 

Μπες, τσέκαρε περιοχή, δείξε και πρότεινε τι θες να γίνει εκεί, ή ανέφερε κάποιο πρόβλημα.

 

Φίλε συμπολίτη, ακούμε τη φωνή σου, μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις σου, στην πράξη!

 

Η καινοτόμα αυτή τεχνολογική εφαρμογή  αποτελεί και προπομπό για το πώς σχεδιάζουμε τη λειτουργία του Δήμου ως οργανισμού αρμονικά συνδεδεμένου με την κοινωνία των πολιτών.

 

Βάζουμε το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ πάνω από το πολιτικό, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στον τόπο που αγαπάς, χώρος ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

 

Ομάδα επικοινωνίας του «Τώρα»      

Παρόμοια άρθρα

Back to top button