Επίθεση Μαρινάκη στο Γρηγόρη Σταμούλη για το θέμα των Ρομά

Συνεχίζοντας το παραλήρημα που είναι απόρροια πανικού εξαιτίας των όσων αποκαλύπτονται και της κατάρρευσης που έρχεται για τον συνδυασμό του, ο γνήσιος εκπρόσωπος της παραπληροφόρησης των πολιτών, κ. Γρ. Σταμούλης αλλάζει ρόλο και από υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου, εμφανίζεται ως αυριανός δικαστής απειλώντας όσους εναντιώνονται στις μεθόδους του, οραματίζεται γραμματείς, φαρισαίους, κρατώντας όμως τον χαρακτηρισμό του υποκριτή για τον ίδιο.

Δεν γίνεται να είστε και κριτής και κρινόμενος, δεν γίνεται να υποδύεστε μια τον κυνηγό των μεγαλοεργολάβων και την άλλη να συναλλάσσεστε μ’ αυτούς για θέσεις εργασίας που έχετε υποσχεθεί δεξιά κι αριστερά προσπαθώντας να αλιεύσετε ψήφους.

Ο Μεγαρικός και Νεοπεραμιώτικος λαός επιζητά ουσιαστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, απολογισμό δράσης και όχι κακόβουλης κριτικής που κάνετε στη χειμαρρώδη παραγωγική πορεία της διοίκησης, ειλικρίνεια και εντιμότητα η οποία δεν μπορεί να μένει στα ευχολόγια και στα έντυπα, αλλά να αποδεικνύεται από τις πράξεις καθημερινά.

Μόνο εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι το θέμα των Ρομά έχει λήξει με αποφάσεις των αρμοδίων αρχών, και εμείς θα ασχοληθούμε μελλοντικά μόνο με τα προβλήματα τσιγγάνων της περιοχής μας.

Ο δήμος μας αντιστέκεται και επιβιώνει παρά τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνει ολόκληρη η χώρα μας, η διοίκηση μας προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις που θα φέρουν σε ολόκληρη την περιοχή μας έργα υποδομής και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας, γιατί είμαστε σίγουροι ότι Μεγαρίτες και  Νεοπεραμιώτες έχουν αποκρυσταλλώσει άποψη και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο δήμαρχο κ. Γιάννη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν το καθ’ όλα πετυχημένο έργο που ξεκίνησαν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button