Γ. Κώτσηρας: «Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους του συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων για την προσπάθειά τους»

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους του συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων για την προσπάθειά τους. Πολλές και εγκάρδιες ευχές για καλή φοιτητική σταδιοδρομία στους επιτυχόντες. Για όλους αυτούς τους νέους μας ξεκινά από σήμερα ένα νέο ταξίδι. Ελπίζω και εύχομαι να βλέπουν το ακαδημαϊκό μέλλον τους με αισιοδοξία. Τα φοιτητικά χρόνια είναι γεμάτα νέες εμπειρίες, οι οποίες ανοίγουν τους ορίζοντες και δίνουν τα αναγκαία εφόδια για τη μετέπειτα ζωή μας. Εύχομαι να αξιοποιηθούν εποικοδομητικά και αποτελεσματικά από τους νέους φοιτητές. Προς αυτή την κατεύθυνση, της δυνατότητας αξιοποίησης από τους φοιτητές μας όλων των μέσων που μπορεί και πρέπει να προσφέρει ένα σύγχρονο ακαδημαϊκό ίδρυμα και έχοντας προσωπικά ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς το συγκεκριμένο θέμα ως Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποβλέπει η δική μας προσπάθεια να λειτουργούν όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια οργανωμένα, αποτελεσματικά και με βάση τις σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες υποδομές.
Σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν μια θέση μεταξύ των επιτυχόντων, θέλω να τονίσω ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η επιτυχία στη ζωή κρίνεται πολύ περισσότερο από την δύναμη της ψυχής και την διαρκή προσπάθεια και πολύ λιγότερο από μια επιτυχία, που μπορεί να αποδειχθεί ανώφελη αν δεν συνοδεύεται από αυτές τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Θέλω λοιπόν και προς αυτούς τους νέους μας να ευχηθώ καλή δύναμη, με την ελπίδα να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εργασίας για όλους, ώστε να αναπτύξει ο καθένας τις δεξιότητες του με πρόσφορο τρόπο προς την Ελληνική Κοινωνία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button