Κάλαντα και επίσκεψη στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων (βίντεο)

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, το megaratv επισκέφθηκε τον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Ηλίανθος», για να λάβουμε και να δώσουμε ευχές για την εορτή των Χριστουγέννων, αλλά και για να συζητήσουμε με τους υπεύθυνους του Κέντρου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις δράσεις τους τόσο αυτές τις ημέρες, όσο και τον υπόλοιπο χρόνο.

Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε και δεν είχε σκοπό την λεπτομερή ανάδειξη των προβλημάτων τους, όσο τη γενική αποτύπωσή τους καθ’ ότι οι μέρες δεν ενδείκνυνται για «πολιτική» και είχε τον χαρακτήρα φιλικής συζήτησης και επίσκεψης γιορτινού χαρακτήρα με σκοπό την ανταλλαγή ευχών.

Παρ’ όλα αυτά η διοικητική υπάλληλος, κ. Μαρία Μαυρομάτη και ο πρόεδρος, κ. Ιερόθεος Στρατούρης αναφέρθηκαν επιγραμματικά στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, χωρίς βέβαια να παραλείψουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι έμπρακτα τους στηρίζουν. Στα θετικά κρατάμε τη στήριξη που παρέχουν επιχειρηματίες των Μεγάρων – οι οποίοι και προς τιμήν τους δεν ήθελαν να αναφερθεί το όνομά τους – αλλά και βουλευτές της επικράτειας όπως οι κ.κ. Κώτσηρας, Λιάκος και Μπούρας (αλφαβητική σειρά).

Ευχάριστη στιγμή που κρατάμε, τα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά του Συλλόγου για το megaratv, αλλά και για όλον τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τον Σύλλογο. Ενημερωθείτε για το έργο του. Βοηθήστε όσοι και όσο μπορείτε, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.

* Στηρίξτε το περίπτερό τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Μεγάρων, αγοράζοντας δωράκια φτιαγμένα από τα χέρια των παιδιών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button