Ηρόδωρος: Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ την Κυριακή 8/12

Το Ν.Π.Δ.Δ «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων διοργανώνει Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και καλεί τους πολίτες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, δίνοντας απλά λίγο από το σάλιο τους.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου, στις 10:30, και έχει άκρως φιλανθρωπικό σκοπό καθώς στο χώρο θα έχει στηθεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τον σύλλογο ΑμΕΑ.

Η φιλανθρωπική – αθλητική ημέρα θα πλαισιωθεί από πολλές παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους ενώ θα παρευρεθούν και δύο σημαντικές γυναίκες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και η αθλήτρια Εβίνα Μάλτση.

Δείτε την πρόσκληση που απευθύνει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος», Γιάννα Ρήγα και ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης:

«Σας προσκαλούμε στο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων με αφορμή την ανάγκη για μεταμόσχευση μυελού των οστών του μικρού Χριστόφορου.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 10:30 στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

Ας δώσουμε λίγο σάλιο – Ελπίδα Ζωής για όσους μας έχουν ανάγκη.

Μαζί μας η εμβληματική γυναίκα προπονήτρια καλαθοσφαίρισης Ελένη Καπογιάννη και η σπουδαιότερη αθλήτρια της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης Εβίνα Μάλτση.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button