Υποβιβάστηκαν Ασπρόπυργος, Καρδίτσα, Παναιγιάλειος

 

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα έστειλε τον Ασπρόπυργο, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναιγιάλειο, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE2.

Και οι τρεις ΠΑΕ κατηγορούνταν για πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση αλλά και δυσφήμιση του αθλήματος, που ήταν και ο λόγος για την τόσο βαριά ποινή που τους επεβλήθη.

Στους πρόεδρους των τριών ομάδων Αντωνίου, Παπαπέτρου και Χριστοφιλόπουλος, επεβλήθη διετής απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για τον Ασπρόπυργο:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ– FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 1. ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. 2. Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ (Πρόεδρο) Η Επιτροπή ομόφωνα αποφαίνεται:

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση και της δυσφήμισης του αθλήματος του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση και επιβάλλει σε βάρος αυτών τις εξής πειθαρχικές ποινές: 1) Στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ α) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτή αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση β) την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνιζόταν μέχρι τώρα για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφημήσεως του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτή αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα. Καθορίζει σε βάρος αυτής μια συνολική χρηματική ποινή του ποσού των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ. 2) Στον δεύτερο εγκαλούμενο Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) χρόνια και β) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία η πρώτη εγκαλούμενη αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία η πρώτη εγκαλουμένη αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την δεύτερη πειθαρχική παράβαση. Καθορίζει σε βάρος αυτού μια συνολική χρηματική ποινή του ποσού των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ (10.000 + 5.000 = 15.000).

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button