Μεγαρικός: Πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο

«Πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο» αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο τύπου του Α.Σ. Μεγαρικός. Αναλυτικά:

– Η ανδρική ομάδα αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα 1/10/2022 εντός έδρας την ομάδα του Αττικού. Πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ανταγωνιστική όπου ο προπονητής Ζήσης Ζήκος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είxε στη διάθεσή του. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 5-2 με δύο γκολ του Καλέμι, δύο του Χύτα και ένα του Φρυγανά.

– Η Κ18 του Κώστα Σαμπάνη αντιμετώπισαν τους Diamonds F.C. στο γήπεδο της Δύναμης Ασπροπύργου, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ που διαμορφώθηκε στο τελικό 3-3. Όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων έδωσαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν για το αποτέλεσμα.

– Η Κ16 έδωσε δύο παιχνίδια ένα με την Δύναμη Ασπροπύργου και ένα με τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου. Συμμετείχαν όλα τα παιδιά της πολυπληθούς αποστολής και το μεν πρώτο παιχνίδι με την Δύναμη έληξε με νίκη του Μεγαρικού 0-3 το δε παιχνίδι με τον Πυρρίχιο έληξε με νίκη του Μεγαρικού 2-3 με ανατροπή.

– Η Κ14 επίσης αγωνίστηκε με την ομάδα της Δύναμης Ασπροπύργου στο γήπεδό της και έδωσε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και την επιμονή για παιχνίδι. Δεν μπήκε κανένα γκολ από τις δύο ομάδες και με σκορ 0-0 έληξε το πολύ όμορφο ματς των μικρών μας.

– Η Κ12 αγωνίστηκε με τις ομάδες της Δύναμης Ασπροπύργου και με αυτήν της Ν. Περάμου στο γήπεδο Dream Sports. Τα παιδιά και των τριών ομάδων έδωσαν το πρώτο παιχνίδι τους για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και έδειξαν πολύ καλό «χαρακτήρα» στο γήπεδο.

– Οι μικροί Κ6-8-10 «πλημμύρισαν» το γήπεδο Dream Sport με τις φωνές τους και ίδρωσαν τη φανέλα, με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της Ν. Περάμου και της Δύναμης Ασπροπύργου. Το σκορ δεν έχει καμία σημασία γιατί ο στόχος μας είναι η διασκέδαση και το παιχνίδι και όχι το αποτέλεσμα.

Οι μικροί μας αθλητές, το Σαββατοκύριακο που πέρασε αγωνίστηκαν υποδειγματικά και με ήθος, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους πέρασαν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό διήμερο.
Όλοι μαζί Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές, αθλητές και γονείς προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τις ομάδες του Αττικού, της Δύναμης Ασπροπύργου, των Diamonds F.C., του Πυρρίχιου Ασπροπύργου και της Νέας Περάμου για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button