Γιορτή 1ου Βρεφικού Σταθμού της ΔΗΚΕΔΗΜΕ

Την καλοκαιρινή του γιορτή πραγματοποίησε ο 1ος Βρεφικός Σταθμός της ΔΗΚΕΔΗΜΕ μετά από πέντε παραγωγικούς μήνες λειτουργίας του, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κατερίνα Καστάνη. Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους καλεσμένους ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και έδωσε συγχαρητήρια στο «δίδυμο», όπως αποκάλεσε, Σπύρο Κορώση – Κατερίνα Καστάνη χάρη στους οποίους λειτούργησε ο 1ος βρεφικός σταθμός, καθώς και στο προσωπικό του σταθμού για την εξαιρετική δουλειά του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι μικροί κατεργάρηδες ηλικίας από 10 μηνών μέχρι 3 χρονών με ψάθινα καπέλα, μαγιό, χρωματιστές κορδέλες, μπαντάνες στα μαλλιά, χάρτινα καραβάκια μαζί με ένα άκρως καλοκαιρινό φόντο και μουσική σε ρυθμούς καλοκαιριού μετέδωσαν, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, στους παρευρισκόμενους το πνεύμα και τη διάθεση του καλοκαιριού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button