Ικανοποιητική συμμετοχή και συγκέντρωση μονάδων αίματος

Με ικανοποιητική συμμετοχή και συγκέντρωση μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοσία του 2018 και 20η στο σύνολο, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Παράλληλα με τις αιμοληψίες έγινε ενημέρωση σε όσους το επιθυμούσαν για την προσφορά μυελού των οστών και πραγματοποιήθηκαν εγγραφές υποψήφιων δοτών. Επίσης άπαντες οι προσερχόμενοι ενημερώθηκαν για το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και για τον τρόπο που καταγράφονται πλέον οι αιμοδότες στη χώρα μας σε μία εθνική βάση δεδομένων με σκοπό την ορθή καταγραφή και την ποιοτικότερη συλλογή αίματος.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η Εθελοντική Ομάδα Κούρος συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

H Εθελοντική Ομάδα Κούρος ευχαριστεί:
– Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους
– Τη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων για την παραχώρηση του χώρου και τις παροχές
– Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο
– Τέλος τα μέλη της ομάδας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση της δράσης με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button