Ίδρυση «Ενημερωτικής και Μορφωτικής Λέσχης Δήμου Μεγαρέων»

Πολύ σύντομα θα λειτουργήσει ως συνέχεια του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Μεγαρέων η «Ενημερωτική και Μορφωτική Λέσχη».

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μιχάλαρος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σε σχέση με σχετικό δημοσίευμα στον τοπικό τύπο:

 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω δημόσια την πρόθεση της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, για την ίδρυση και λειτουργία ενός νέου θεσμού στα χνάρια και στο σκεπτικό του Λαϊκού Πανεπιστημίου υπό τον τίτλο «Ενημερωτική και Μορφωτική Λέσχη Δήμου Μεγαρέων ».

 

 Ήδη έχει συσταθεί Διοικούσα Επιτροπή με εμένα ως Πρόεδρο και μέλη τις τρείς κυρίες Φιλολόγους του συνδυασμού μας την Αντιδήμαρχο Βανέσσα Μαυροειδή, την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Λυκειάρχη , Ελένη Ρήγα και την Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κατερίνα Καστάνη και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Γιάννα Ρήγα.

 

Η Οργάνωση και η δρομολόγηση των δράσεων του νέου αυτού θεσμού έχει  ήδη  ξεκινήσει  και οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και υψηλοί.

 

Σύντομα θα ξεκινήσουμε να προσφέρουμε στην Μεγαρική και Νεοπεραμιώτικη κοινωνία, ποιοτικές ενημερωτικές και μορφωτικές διαλέξεις – συζητήσεις,  από τις οποίες όλοι οι συμπολίτες μας θα έχουν να ωφεληθούν τα μέγιστα σε όλους τους τομείς.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button