Απάντηση Δημάρχου για τη χωματερή

Σε δικτυακό ανώνυμο προφιλ στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook απάντησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων σχετικα με το αν είναι νόμιμη η λειτουργία της χωματερής του Δήμου μας. Αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου:

 

Αυτοί που μέχρι σήμερα ξέρουν να λειτουργούν υπό το σκότος και να στέλνουν συνεχώς καταγγελίες για τη χωματερή στην Επιθεώρηση Περιβάλλοντος, παίρνουν από τους Επιθεωρητές τις απαντήσεις τους και τρίβουν τα μάτια τους από τα θετικά σχόλια που διαβάζουν. Έτσι και κατά την τελευταία αυτοψία που έκαναν την Τετάρτη 25/9 το μεσημέρι και όχι χτες το μεσημέρι, όπως εσφαλμένα έγραψε ο ανωνυμογρφών, δεν προέκυψε τίποτα το επιλήψιμο. Είναι δε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο έλεγχος ήταν για άλλη μια φορά αιφνιδιαστικός και όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις καλείται η Αστυνομία για να υποστηρίξει το έργο των Επιθεωρητών. Όταν με ενημέρωσαν για την παρουσία των Επιθεωρητών στη χωματερή, πήγα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον Αντιδήμαρχο Νέας Περάμου ΑΜΕΣΩΣ εκεί, γιατί απλούστατα δεν είχαμε να κρύψουμε αλλά και ούτε να κρυφτούμε από κανένα.

Ο έλεγχος ήταν λεπτομερής, τόσο μέσα, όσο και έξω από τη χωματερή και ολοκληρώθηκε όταν επιδόθηκε στους Επιθεωρητές η απόφαση έγκρισης αδειοδότησης της αποκατάστασης της χωματερής από την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τη μελέτη της οποίας είναι απαραίτητη η εναπόθεση χώματος και μπάζων. Ελέγχθηκαν τα τρία οχήματα που μετέφεραν αυτά τα υλικά, τόσο ως προς το περιεχόμενο τους όσο και ως προς τις απαραίτητες άδειες διάθεσης και μεταφοράς. Τα οχήματα αποχώρησαν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας μετέβη στην κεντρική διεύθυνση της Αστυνομίας Περιβάλλοντος να δώσει μια τυπική κατάθεση, επειδή η χωματερή βρέθηκε ανοιχτή κατά τη διάρκεια της αυτοψίας.

Το ίδιο βράδυ δειπνήσαμε μαζί με τον Αντιδήμαρχο στην ταβέρναΜώλοςπαρουσία δεκάδων ζευγαριών ματιών, ένα εκ των οποίων ήταν και του ιδιοκτήτη της διαδυκτιακής τηλεόρασηςMegara tv“. Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, όταν τελείται μια παράνομη πράξη σε αυτό το χώρο, τα οχήματα κατάσχονται και οι παραβάτες συλλαμβάνονται και ακολουθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Πως είναι λοιπόν δυνατό να συντελέστηκαν αξιόποινες πράξεις και να μην κρατήθηκε κανείς;

Αγαπητές φίλες και φίλοι αναγνώστες καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως σήμερα με αυτές τις ελλείψεις εμείς αντιμετωπίζουμε πλέον πολύ αποτελεσματικά το πρόβλημα της καθαριότητας. Σκαρφίζονται δολοπλοκίες, ρίχνουν λάσπη, συκοφαντούν και ψεύδονται ασύστολα. Όμως δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά τα δόλια τεχνάσματα επιστρέφουν πάνω τους και φωτίζουν ακόμα περισσότερο την ταμπέλα του λαικιστή, του συκοφάντη, του λαοπλάνου, του οπισθοδρομικού που φέρουν. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτές οι συνομωσιακές και άνομες ενέργειες τους μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και μας οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως αυτή της έγκρισης του ΓΠΣ των Μεγάρων.

Τα βήματα μας είναι σταθερά και μεγάλα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας τις οποίες αντλούμε από όλες και όλους ΕΣΑΣ! ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ! Ξέρουμε ότι αυτό πονάει τους εχθρούς των πόλεων μας, αυτούς που έχουν βάλει το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button