Η τρελή οικογένεια της Πάστα Φλώρας με μεγαρίτες ηθοποιούς

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη θεατρική παράσταση ” Η τρελή οικογένεια της Πάστα Φλώρα” που ανέβηκε στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μέγαρα από τη θεατρική ομάδα του Δημοτικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Γιώργου Μαρδά.
Ζητάμε συγνώμη για τα σημεία που ακούγεται μόνο η μουσική. Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα καθώς ηχογραφούσαμε σε συνεργασία με τον ηχολήπτη της παράστασης.
Η Δημοτική θεατρική ομάδα που άντεξε στις όποιες αντιξοότητεςκι αν βρέθηκε, επί επτά συνεχόμενα χρόνια, που ανεβάζει τοπολιτισμό ψηλά, και παράλληλα χαρίζει πολλές ώρες ψυχαγωγίαςστη πόλη των Μεγάρων αλλά και σε αρκετές άλλες Ελληνικέςπόλεις, σας προσκαλεί στις θεατρικές παραστάσεις της εκλεκτήςκωμωδίας  «Η ΤΡΕΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ», σεδιασκευή του γνωστού και εξαίρετου σκηνοθέτη κ. ΓιώργουΜαρδά.
Οι εραστές της τέχνης, της ποίησης του ήθους, που μόνοτρανταχτές επιτυχίες έχουν στο ενεργητικό τους, γιατί έχουνμπροστάρη έναν τεράστιο σκηνοθέτη μα και γιατί γνωρίζουν να εργάζονται σκληρά με ευσυνειδησία καιεπαγγελματισμό, ώστε, το κάθε θεατρικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των μεγάλων θεατρικών Αθηναϊκώνσκηνών. Για τη φετινή σεζόν επέλεξαν να μελετήσουν, να εργαστούν και να ανεβάσουν στην αίθουσαΣουσαρίων, του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου, ένα έργο που απεικονίζει ρεαλιστικά τους δυοκόσμους της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας. Το λαό, που μέσα από την άγνοια των κοσμοϊστορικώνεξελίξεων προσπαθεί να επιβιώσει όπως-όπως, και τον κόσμο του χρήματος που αναρωτιέται εάν του πάει«ένα κουστούμι με δαντέλα».
Μέσα από τις πολλές ξεκαρδιστικές, αντικρουόμενες εναλλαγές των θεατρικών σκηνών από τους ηθοποιούς,με την ζωντανή λαϊκή ορχήστρα και τα πλούσια χορευτικά, δημιούργησαν μία φαντασμαγορική παράστασηπου παράλληλα με την διασκέδαση, θα ψυχαγωγήσει τους θεατές τοποθετώντας για άλλη μία φορά ψηλά τονπήχη του πολιτισμού.
Ο Δήμος των Μεγαρέων, γνωρίζοντας τις «κοινωνικοοικονομικές εκπτώσεις» που συνεχίζουν να συμβαίνουνστη ζωή μας, δε θέλησε να στερήσει από τους Μεγαρείς την ποιοτική ψυχαγωγία των περασμένων χρόνωνκαι είναι και πάλι ο χορηγός της παράστασης. Όλοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς με πρώτο τον σκηνοθέτη τωνεπιτυχιών κ. Γιώργο Μαρδά, τους ηθοποιούς που κατέθεσαν όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν και πάλι την ψυχήτους, ξεπερνώντας τα όρια, την καταπληκτική λαϊκή ορχήστρα που πλαισιώνει με ζωντανή μουσική τοθεατρικό έργο αλλά και το μπαλέτο που ντύνει με εξαίρετες χορογραφίες τις εναλλαγές των σκηνών.
Οι ηθοποιοί κατά αλφαβητική σειρά είναι:
ΒΟΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΑΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΔΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΡΙΤΣΑ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΛΑΓΙΟΣ ΘΑΚΗΣ
ΜΗΛΕΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΒΙΒΗ
ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΜΑΡΩ
ΣΠΕΓΚΟΥ ΝΑΓΙΑ
ΣΠΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΕΥΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΜΑΪΑ
ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΒΙΚΥ
Η λαϊκή ορχήστρα αποτελείται από τους:
 ΓΔΟΥΝΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΥΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Στα χορευτικά συμμετέχουν οι:
ΔΑΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
 ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΜΑΡΩ
ΣΠΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΕΥΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΜΑΪΑ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button