Η απάντησή της «Αιχμής» σε σχόλια του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου

Διαβάζοντας την απάντηση του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας την εβδομάδα που πέρασε και αφορούσε ερώτημα σχετικό με την αλλαγή ονομασίας του Δήμου, κάνουμε τις παρακάτω διαπιστώσεις.

 

Διαπιστώνουμε, πως ο γνωστός και μη εξαιρετέος επικοινωνιολόγος που την συνέταξε, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ζητώντας «και τα … ρέστα» – όπως λέει και ο λαός – αντί να ζητήσει συγνώμη στον Μεγαρικό λαό και ιδιαίτερα στους συνδημότες μας στη Νέα Πέραμο.

 

Είναι αδιανόητο να χαρακτηρίζει ως φυσιολογικό και νόμιμο επικοινωνιακό προσδιορισμό, την παράνομη και εκ του πονηρού αναφορά του Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη σε δελτία Τύπου, ως «Δημάρχου Μεγάρων – Νέας Περάμου», την στιγμή που ενώ έχει ληφθεί απόφαση από το απερχόμενο Δημοτικό συμβούλιο, εντούτοις επίσημα δεν έχει αλλάξει η ονομασία του Δήμου μας.

 

Είναι τραγικό γνωστός και μη εξαιρετέος επικοινωνιολόγος να προσπαθεί να δικαιολογήσει την «επικοινωνιακή πατάτα» που έκανε, με φθηνές και αστείες δικαιολογίες.

 

Αναρωτιόμαστε: Δηλαδή κύριε επικοινωνιολόγε, στο Δήμο Τρικκαίων, (που περιλαμβάνει τα γνωστά μας Τρίκαλα όπως γνωρίζετε), που με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» συνενώθηκε με 8 Δήμους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα πρέπει να αναφέρεται σε επίσημα έγγραφα – όπως είναι τα δελτία Τύπου – με όλες τις ονομασίες των πρώην Δήμων;

 

Δυστυχώς διαπιστώνουμε κύριε επικοινωνιολόγε, πως εκτίθεστε για ακόμη μια φορά ανεπανόρθωτα και στο Μεγαρικό λαό, αλλά και στον εργοδότη σας, τον οποίο με τα γραφόμενά σας εκθέτετε!

 

Αντί να παραδεχτείτε πως κάνατε λάθος – αφού τα λάθη είναι ανθρώπινα – προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε τα γραφόμενά μας και παίζοντας το «αλάνθαστος», επιρρίπτετε τις δικές σας ευθύνες σε άλλους, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική σας.

 

Ως εν κατακλείδι και επειδή στοχεύετε με την απάντησή σας να μας φέρετε «απέναντι» με τους συνδημότες μας από τη Νέα Πέραμο, αφήνοντας να εννοηθεί πως προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πολιτικό θέμα διαχωρίζοντας τους, σας καλούμε να αλλάξετε τακτική.

 

Κουτοπόνηρες τακτικές του τύπου … «Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου», δεν περνούν στους συνδημότες μας της Νέας Περάμου που έχουν και γνώση αλλά και κρίση.

 

Δεν αρκεί στους Νέο Περαμιώτες μια απλή αναφορά του τύπου … «Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου», για να χρυσωθεί το χάπι και για να καλυφθεί η ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου στην πόλη της Νέας Περάμου.

 

Οι συνδημότες μας στη Νέα Πέραμο έχουν ανάγκη από έργο και όχι από … πολιτικάντικες τακτικές … «παλαιάς κοπής», όπως οι δικές σας.

 

Σοβαρευτείτε λοιπόν κύριε επικοινωνιολόγε, και επιτέλους μην εκθέτετε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν δίνοντας «απαντήσεις της … δραχμής»! 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button