Η ανανεωμένη Airis σας περιμένει

Με ανανεωμένη διάθεση και all day χαρακτήρα υποδέχτηκε το 2020 η Airis που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων.

Οι μοντέρνες γραμμές και η οικειότητα του ξύλου συνθέτουν την αρχιτεκτονική του χώρου που συνδυάζει την urban αισθητική με φυσικά στοιχεία και το σύγχρονο interior design με την τέχνη.

Με τη νέα της ταυτότητα ως ένα all day cafe-bar-restaurant οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πολλαπλές επιλογές, όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τη διάθεσή τους μέσα από έναν ανανεωμένο κατάλογο, προσεγμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μενού συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς επιρροές με έμφαση στο κρέας και τα ζυμαρικά και πιάτα που ικανοποιούν όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις σε προσιτές τιμές, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής.

Οι λάτρεις του brunch θα δυσκολευτούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τόσες διαφορετικές γλυκές και αλμυρές εναλλακτικές. Γευστικές επιλογές με healthy χαρακτήρα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους  ολοκληρώνουν αρμονικά τον κατάλογο και εξιτάρουν τους ουρανίσκους.

Ο ταλαντούχος mixologist Βασίλης Καστάνης έχει επιμεληθεί τη λίστα των κοκτέιλ στον νέο ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο της Airis, δημιουργώντας αναπάντεχους συνδυασμούς με ωραία αρώματα και εκπληκτικά ισορροπημένη γεύση.

 

Η διασκέδαση στην Airis συνεχίζεται και το βράδυ με τα επιτυχημένα event με γνωστούς DJ, δίνοντας χαρακτήρα στη νυχτερινή ζωή των Μεγάρων.

Με το μότο «Tastes like life» η Airis καλεί ακόμα και τους πιο δύσπιστους σε ένα ταξίδι μοναδικών γεύσεων και ξέφρενης διασκέδασης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button